CS:GO-ban kaphatok emiatt VAC ban-t?
Figyelt kérdés
Az utolsó versengőben az ellenség nagyon írogatta, hogy vakációra küldenek (VACation), pedig nem csalok. Annyi a titkom, hogy tudom kezelni az AUG-ot mert más játékokban hozzá szoktam, hogy van red dot meg ilyesmi.. nem vagyok az a túlzottan jó játékos de nagyon jól ment most még rangot is léptem. Konkrétan másfél nap alatt feljöttem nova 1-re ami tudom, nem nagy szám de nekem azért jó érzés :D az overwatch vagy mi azért csak megtudja állapítani, hogy nem csalok, ugye?! Nem akarom, hogy azok miatt a noobok miatt kapjak bant, nem kevés játékom van már, nem mutatna jól a profilomon egy VAC kitiltás főleg úgy, hogy nem is csaltam. Az lehet negatívum, hogy 25 órát játszottam csak a játékkal?? Nem most kezdtem az FPS ipart, tudom mi fán terem a "lövölde"... szóval van tapasztalatom főleg 1.6-ban..2016. júl. 19. 03:13
1/2 anonim válasza:
Nem fogsz kapni bant... De ne szállj el magadtól, hogy ezt írogatták neked, mert még csak nova 1 vagy.
By: Egy tapasztalt supreme.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, ment a zöld kéz. valóban kicsit elszálltam, nyomtam még 3 versengőt és mindenhol porig aláztak minket bár ez ugye nem csak az én hibám :D
2016. júl. 19. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!