Mit csináljak jobban hogy feljebb jussak LOL-ban?
Figyelt kérdés
Gold 4 vagyok és már vagy 3 hónapja nem tudok továbblépni és ez nagyon frusztráló. Én úgy gondolom hogy ennél sokkal jobb vagyok de valamiért valaki ott fent nem akarja hogy én továbbjussak...Úgy gondolom , hogy a játékommal nincsenek nagyobb gondok , mivel van 3-4 olyan champion / lane akikkel tudok játszani. Vannak barátok akkikkel szoktam játszani , de valahogy nekik se megy a játék és ez miatt meg csak az MMR-em rontanám . :( Mit tegyek ? :O2016. aug. 11. 23:31
1/7 anonim válasza:
Nem a te hibád, hanem a csapaté.
Ez alap szabály. (b5 pls :d)
Amúgy mióta játszol?
Mert ha alig 1 éve, akkor még fejlődni fogsz.
Ha régebb óta, akkor nézz LOL stream-eket, sok helyen olvastam, hogy az segíthet.
Akár kereshetsz olyan streamereket/streameket ahol olyan hőssel játszanak, amilyennel te is jól tudsz, és hátha tanulsz valamit tőlük.
2/7 anonim válasza:
Szarul játszol és kész. Ne a csapattársaidat hibáztasd, gold 4-et még solocarryzni is tudnád, ha nem lennének a játékoddal nagyobb dolgok(nem baszogatásból mondom, én se vagyok jobb nálad)
3/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy sokan továbbléptek goldon -.-. Meg kell tanulni jobban játszani! Nem gondolom, hogy 1 hónap alatt jutottál fel goldba (hacsak nem az a 10 győzelmes boost vitt fel) platba még több idő lesz (nekem kb 5 hónap volt, de nem is mindig rankdedet megyek)
4/7 anonim válasza:
Ha azt hiszed, hogy te jobb vagy, akkor vergődjetek csapatba a haverjaiddal és nyomjátok 5v5-ben, amire ezt a játékot kitalálták. Ha igazad van, fentebb jutsz. Ha nem, akkor nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem , én nem gondolom magamról azt hogy nagyon jól játszok .KB november óta játszok mármint akkor lettem meg 30 és azután én hülye mentem is rankedra ... Bronze 3-ba dobott be és onnan jutottam fel Gold 5 be azután 1 nap alatt rögtön Gold 4 be és 3 hónap stagnálás után elértem a Gold 3-at de vesztettem zsinórba 6 mecset ( egyszerre mindig csak 2-őt játszottam) és ledobott. És nemigazán említettem azt , hogy én carryzek és a csapat a béna ha jól látom. Egyszerűen csak arról van szó , hogy solo-ban elég sok embernek van furcsa gondolkodása ami miatt akár a mecset is veszthetjük. Folyamatosan nézek stremeket (KissAdam, TSM Bjergsen , mumus stb ) főleg LCS-st is . Nem is szoktam flamelni , csak ha valaki tényleg nagy butaságot csinál , de akkor is leírom neki hogy szerintem mi lenne most a helyes ( ritka aki megfogadja ). Úgy érzem , hogy valami miatt nem sikerül fennebb jutni . Én személy szerint a Platinát céloztam meg , de így nemigazán vagyok benne biztos , hogy sikerül. Köszönöm a válaszokat !
2016. aug. 12. 12:37
6/7 anonim válasza:
Mondtam amit mondtam. Ez egy játék. Ha nem érzed magad jól, nem szórakozol eléggé solo queban, akkor az nem neked való. Szerezz haverokat és nyomjátok együtt. A játékélmény is nagyobb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Jolvan Köszi a választ !
2016. aug. 13. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!