Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends hogyan...

League of Legends hogyan lehet feljebb jutni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer meg ezer kérdés van már ebben a témában, de egyszerűen én már nem hiszem el, hogy feljebb lehet jutni.Nem flamelek nem trollkodok nem afkolok soha, és mindig gondolkodok a megfelelő teendőről, de semmi. Egyszerűen képtelenség, adc-ét játszom általában mindig hiába vagyok jó hiába van tökéletes farmom jól zónázok semmi, a szét feedelt enemy-vel mit csináljak? Segítsetek pls :((

2015. nov. 15. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Dou, ha semmi sem segít. Eggyel kevesebb hülye. Illetve próbáld átvenni a vezetést, ha megy: szólj a többieknek, mit csináljanak (ha nyelvi probléma van, marad a pingelés).

Ha valaki jó volt a meccsen, vedd fel vele a kapcsolatot. Minél több ismerőssel játszol, annál egyszerűebben fogsz alkalmazkodni a különböző játékstílusokhoz.

Ha stabilan megy az adc, akkor próbáld uralni a lane-t, és közben küldd a supportot gankelni midre. (Ha magától nem menne.) Küldd a junglert inkább top/midre, attól függ, melyik áll rosszabbul. Ha látványosan elhúztál, adj át pár killt.

Esetleg próbálj részben átállni junglerre, mivel neki elég nagy mozgástere van, jól kell helyezkednie, megfelelően kell gankelni - nagyobb valószínűséggel tudja megfordítani a meccset. De akár egy mid/top is jó, teleport és máris agilisebb vagy, mint a bothoz kötött adc. Tankosabb champ jobb, ha carryzni kell, mert így meg tudod védeni pl. a papír adc-t, aki egy idő után akármilyen rosszul játszik, csak lesz valami itemje, amivel már effektív. Ha te vagy a csapat fő erőssége, a papír adc, akkor úgy otthagynak a francba, hogy csak pislogsz.

Sajnos ha teamfight van, adc-vel kénytelen vagy alkalmazkodni. Maradj a második vonalban, akármi történik. Ha mellőled elfogy a csapat, menekülj. Ha menekül a csapat, akármennyire is könnyű és simán megnyerhető lett volna az összecsapás, menj velük. Indulj ki abból, hogy a többiek csimpánzok, és nem fogják belátni, hogy 5v2-ben vagytok, ha ők nem akarnak harcolni, nem fognak visszafordulni érted.

Ezek általános tanácsok, nézz pro streameket, figyeld, hogyan helyezkednek és miért. (Olyat válassz, aki magyaráz is. Lehetőleg értelmesen.)

2015. nov. 15. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
*Duo :)
2015. nov. 15. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Tudás. Összetett tudás, nem olyan mint amit itt át tudunk adni neked.
2015. nov. 15. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
2 hete duozok egy goldos ismerősömmel, de így se nagyon megy.Nyerünk 5-öt egymás után utána meg vesztünk 8-at! :(
2015. nov. 16. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A boostolás a legnagyobb butaság. Ha nem vagy azon a szinten úgy is visszaesel, ráadásul ha így vesztitek akkor csak a haverodnak esik le iszonyatosan gyorsan a rangja.
2015. nov. 17. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
De hiába vagyok jó fogjátok már fel! Silver egybe sikerült fel küzködni magam most már silver 4-ben vagyok, mert lose-lose egymás után! x(
2015. nov. 18. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Sorozatban? Akkor hagyd abba. Minden ranked systemnél ez a titok: "losing streak"-ből ki kell szállni. Két, max három vereség, és vége, menjetek normálban vagy ahogy tetszik, de aznapra annyi a ranked meccseknek.
2015. nov. 18. 21:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!Most hagytam két napom, ma meg már csak nyertem. :)
2015. nov. 19. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!