Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért nem megy feljebb a...

Mért nem megy feljebb a rangom CSGOban?

Figyelt kérdés
Az elején minden jól ment rendesen működött a rendszer, de mióta fojtonos vereségnek köszönhetően nova 3ból egyre jobben kerültem le, míg elértem a silver 1-et és most 3 hónapja semmi sem történik ugyan ott vagyok silver 1 ben pedig naponta legalább 3 meccset játszok (és a többsége nyereség) a segítséget előre is köszönöm

2016. márc. 6. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Talán mert nem vagy jobb annál?
2016. márc. 6. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nemrég hangolták újra a rangrendszert, mert túl sokan voltak nem megfelelő kategóriában. Lehet, hogy te úgy érzed, sokkal jobb vagy ennél, de hidd el, a Valve jobban tudja.

Azt tudom tanácsolni neked is, mint az összes ilyen kérdezőnek: ha nem az élvezet miatt, hanem a rang miatt játszol ezzel a játékkal, azonnal hagyd abba.

2016. márc. 7. 07:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Én nem a rang miatt játszok. De mivel én silver egy vagyok a barátaim pedig már nova 2-3 ezért nem enged velük versengőt játszani. Ez lenne itt a probléma. De azért köszi!
2016. márc. 7. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. haverom is nova 3 én nekem meg még meg sem volt a 10 nyert versengőm vagyis még rangom sem volt és mégis játszottunk. pont most lett am és silver elitbe dobott. amin nem csodálkozom mert sokszor silver 2-3asokkal voltam egy csapatban és sokszor én voltam az első.. a mostani utolsó meccsen meg pl utolsó voltam :D elég rosszul ment, konkrétan egy bottal többre mentek volna a srácok de meglett még csak nem is kellett erőlködnünk annyit
2016. júl. 16. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!