Tóth Zétény kérdése:
Szerintetek teljesen noobként érdemes elkezdeni Cs gózni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:02
1/4 anonim válasza:
minenki noobként kezdte,és utána lett jó. Ha szereted,kezdd el nyugodtan
2/4 anonim válasza:
elkezdheted, anno én is silver 1-ben indultam. Persze nem árt mellé videókat nézni, hogy lehetsz jobb, hova érdemes gránátot dobni, mikor kell eldobni, hogyan lőjj 1-2 fegyverrel stb.
A kezdőknek alapjáraton más szervereik vannak mint a 200+ órával rendelkezőknek, más kezdők mellé dob be.
Mondjuk ha eléred a 3-as szintet ne kezd el azonnal MM(versengő)-zni, könnyen lehet csak lefikáznak az elején. Nem árt hozzá 20-30 játékóra, de ez csak személyes vélemény.
4/4 anonim válasza:
Mivel a csgo egy bot, random játék, ezért a kezdőknek elég jól adja szar egérrel is. A lényeg, hogy rángasd össze vissza, és beadja fejesre. Vagy csak álj be a legszaarabb helyre mint egy darab fa, és várd meg még beszaladnak eléd. Tudást nem igénylő, köze nincs az 1.6-hoz. Nem is értem miért szeretik, mikor a nagy top gamerek is mindig máshogy játszanak, sosem ugyan olyan jók... kalap kaki az egész, mondom ezt supreme rankkal, és 3400 óra játékkal. A delayről meg ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!