Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ugyebár Jinx (League Of...

Ugyebár Jinx (League Of Legends) egy szabadon játszható karakter! Akkor minek kell feloldani?

Figyelt kérdés
Esetleg írnátok pár olyan dolgot, ami miatt érdemes lenne? Mert kedvenc karakterem, de most jelenleg nem értem mivel lenne jobb.

2016. máj. 9. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de a metában graves a legjobb topos.
2016. máj. 13. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden héten új ingyenes karakterek vannak és ha megveszed mindig használhatod istenem ezt nrm tudni -.- am meg vedd meg mert 30 as szinten csak úgx rankedezhetsz ha 16 karaktert szabadon tutsz választani
2016. aug. 15. 22:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem minden adc jó topra ezzel kezdeném. Mindegyiknek le van irva hogy hova erdemes vele menni, milyen posztra. Jinx csak sdc nek jó garen tanknak yauso midre shyvana jungelre és végül blitzcnark supp nak jó de ezt gondolom a prok jobban tudják (csak nèhány példát mondtam amit úgx látszik nagxon szerettek de mindig rossz posztra viszitek
2016. aug. 15. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok Méta :D cserkész vagy? Úgy tünik
2016. aug. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!