League of legends játékban vagy most 4300 ip-m és gondolkozom melyiket vegyem meg. Szóval egyszer ingyenes volt quinn és kiprobáltam, elsőre kedvencem lett mert imádom a madarakat és nagyon jól jatszottam vele, szuper adc. Aztán sajnos kedden más lett ingyenes és úgy döntöttem majd megveszem mert 6300 ip-be kerül. De aztán ingyenes volt ezreal, aki mindig is kedvencem volt, egészen amíg ingyenes volt vele játszottam folyton és volt egy pentakill is(adc), gondoltam őt veszem meg mert csak 4800ip.:D.aztán eltelt egy hét és gyűlytöttem ezrealra DE most ingyenes tahm kech akit szintén nagyon imádok es nagyon jól jatszok vele(mid,top,support) , ő is 6300 -as. Nem tudom melyiket vegyem meg: Quinn,Ezreal vagy Tahm Kench. Mindet nagyon imádom, de csak egyet választhatok mert nagyon 30-as szint(na jó még csak 261os leszek :P) közelében vagyok és gyűlyteni akarok a rúnákra. Vagy egy kicsit gyűlytök és megveszem ezreat vagy még többet és tahm kenchet vagy quinnt. Bár legfőképpen ez és tahm között vacillálok, mert ezreal régi nagy kedvencem, tahm meg olyan hogy bárhova mehetek vele mert mindenütt kemény vagyok :D akik mind a 31al játszanak es ismerik azoktól szívesen varom a véleményeket hogy melyiket érdemesebb megvennem es miért , és melyik a kedvenc :DD (remélem nem lett hosszú és utólag is bocsi a fogalmazásért meg a helyesírási hibákért de telefonról vagyok fennt és így este már az eszem cserbenhagy ha fogalmazok :P) üdv: 13/l
Szerintem ne vedd meg egyiket se, mert a runák fontosak lesznek majd és természetednél fogva (minden héten van egy új kevenc)sosem lesz elég ip-d a runáka.
Ha a 3 közül mégis választanom kéne, akkor Tahm. Mivel őt szeretted meg utoljára, OP, kb pick or ban és supportnak is jó, ezt csak azért írtam mert a lányok általában supportkodnak, de lehet csak én tapasztaltam ezt.
2016. jan. 9. 08:29
2/4 anonim válasza:
Szia én is lolozok nekem a kedvenc karakterem tahm kench én már 30-vagyok silver 2-es.Én is azt mondanám hogy inkább runát vegyé,de ha mégis karit szeretnél tahm kenchet tanácsolnám,mert lehet vele jungelezni,topozni,supporterkedni(én ráadásul még néha midre is használom)
Amikor tahm kenchel megyek a lane-t általában megnyerem.Nagyon erős karakter és az eggyik legjobb support még diamondba és chalangerbe is akár, ha jól játszanak vele.
13/l
2016. jan. 9. 08:56
3/4 anonim válasza:
Szia !
Ha adc kell Ez-t válaszd Quinn helyett szerintem, főleg, hogy Ezrealt AP-ra is
lehet buildelni, ha úgy hozza a szitu. TK-ban az a jó, hogy elég verzatilis champ, és nem igazán piszkálták még komoly nerfekkel. Viszont ha még egyáltalán nincs rendes rune paged inkább arra ruházz be, mert eléggé megkönnyítik az early/lategamet (persze a megfelelő rúnázásról is érdemes tájékozódni előtte).
2016. jan. 9. 19:50
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nagyon sokat gondolkoztam és megvettem ezrealt, mostmár gyűlytök a rúnákra és ha majd meg lesz mind ami kell akkor megveszem tahm kenchet és majd utána quinnt :D Azért is nem tahmra gondoltam mert igazából supportkodni nem annyira szeretek, mindig is midre mentem vele, ezrealt meg erősebbnek gondoltam quinn-nél, na meg persze olcsóbb is :D és nincs minden heten masik kedvencem csak most egyszerre megtetszett mind a 3 és nagyon megfontoltam mert a rúnákra is kell pénz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!