Szerintetek melyik karit vegyem League of Legends-be?
Inkább közelharci meg ilyen lesből támadós assassinra gondoltam. Melyik az amelyik elég erős? Témától eltérően ezekről mi a véleményetek? Akali,Pantheon,,,Ziggs,LeeSin,Jax,Darius,Brand,Nami,Teemo.
És te melyik karival játszol?:)
"Inkább közelharci meg ilyen lesből támadós assassinra gondoltam. Melyik az amelyik elég erős?"
Rengar, Kha'Zix, Nocturne. Szerintem.
Akali: Imádom. Nagyon jó karakter. Lehet vele meccset hozni. Stealth, és kicsi cd-k miatt op (főleg ultija miatt).
Pantheon: Jó solotoppos. Stunja hasznos, utána elnyomod az e-d, ami szép dmg. Passzívja miatt szeretem nagyon, blokkolás. ^^ Ultija meg egy tp. Ha tf van, nem maradsz ki, ha meg kezdeni akarsz egyet, vagy gankelni, akkor ahhoz is jó.
Ziggs: Burst dmg, kicsi cd. Szórakoztató vele a játék, enemyt meg könnyen felidegesítheted a harassal. De azért célozni is kell tudni vele. Különben nagyon sok manába fog fájni. :D
Lee Sin: Jó jungleres, nagyon jól tud gankelni, és nagyon idegesítő karakter. Mindig hordj magadnál wardot. És ultija is jó, kiiickk.
Jax: Nagyon op champ. 3v3ba az egyik legjobb. Trinity után érezni igazán, mennyire is jó. Stun, ugrás, és beleütsz egy hatalmas dmg-t. Kell ennél opébb?
Darius: Egyik legkönnyebb de legerősebb champ. Nem kell vele túl sok mindent csinálnod, hogy op legyél. Berántod, pörögsz, ütöd, ha elfut lassítod, pörögsz, ütöd és a végén leultizod. Ultiját régen jobb' szerettem, most rajta van egy 10 mp-es időkorlát. :D True dmg op.
Brand: Burst midre, de kell vele tudni célozni. Egyik legerősebb mides szerintem.
Nami: Jó support, Q és ulti szép cc, healelni tud, és passzívja miatt a spellek után gyorsít. Jó kis support, és a skinje is aranyos szerintem.
Teemo: Egyik legopébb és legköcsögebb kari. Stealth, blind, méreg... gomba!!! Nincs mit mesélni. Tudni kell vele (ami szerintem nem nehéz), és sunyi módon keresztbeköpöd az ellenfeled. Csak oraclét ne vegyen enemy.
Akali-t nem szedik ki ám olyan könnyen. Ugrál összevissza.. És rengetegen nem teszik meg, hogy vesznek pink wardot. Ha van a közelbe minion, elugrál rájuk, vagy a hősök között.
Azt szoktam mondani, azt vedd meg aki tetszik. Mindegyik karakter erős a maga nemében. Hova szeretnél menni, melyik lane-t szereted?
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!