Lsiens kérdése:
Szerintetek melyik karit vegyem League of Legends-be?
Figyelt kérdés
Inkább közelharci meg ilyen lesből támadós assassinra gondoltam. Melyik az amelyik elég erős? Témától eltérően ezekről mi a véleményetek? Akali,Pantheon,,,Ziggs,LeeSin,Jax,Darius,Brand,Nami,Teemo.
És te melyik karival játszol?:)
2013. júl. 30. 01:36
11/14 anonim 

válasza:

Mid, Top de láttam már jungleba is. Én csak midre szoktam vinni. Oda OP.
12/14 anonim 

válasza:

Vedd meg Master YI-t és mindenkit megölsz, még shanghai kislányt is
13/14 anonim 

válasza:

Teemot nagyon könnyen kicounterelik. Brand nagyon skilles, Ziggs úgyszintén. Darius az meg... az meg egyszerűen túl gyenge (Rengar félék széjjelkapják). Nami support, csakis support, Jax OP solotopos, esetleg jungler (őt ajánlom elsősorban).
14/14 anonim válasza:
Akali-t én mindenképp ajánlom. Kikel tanulmányozni hogy kell vele az elején, de amikor tudod, nagyon p tudsz vele lenni. Szerintem egyáltalán nem csira kari. Én 1 meccsen toltam vele 3 quadrát. Persze én már félig meddig profi vagyok akalival. Ja és irtak olyan választ hogy akali teamfight ban szart se ér, hát ez a lehető legnagyobb baromság már bocsi. Teamfight ban enemy töl függöen kell cuccot venni pl kis mr vagy éppen armor. Mint már mondtam, enemy töl függ. És már ott a penta ("persze ha te szeded le őket") ulti miatt op, s főleg a q miatt. q után a damage d nagyobb. Legyen szó e röl ulti rol vagy akár ütésről. teamfight ba betolsz 1 q t az enemy be ulti e és hát tedd a dolgod. Ha szar helyzetben vagy, ugrálsz enemyn, vagy épp minionon, jungle minionon. Amien helyzetben vagy. Jah és "mid" es kari akali. Remélem tuttam valamit segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!