Steam-en mi értelme van a fejlődésnek?
Figyelt kérdés
Feltűnt már egy ideje hogy minden ismerősöm más szinten van függetlenül a meglévő játékok számától! Van ennek valami haszna vagy csak villogás hogy ki a nagyobb kocka?
Mert nekem pl 66 db játék van a könyváramban és 8-as szintű vagyok
Haveromnak viszont csak 60 db játéka van mégis 11-es szintű
2016. máj. 9. 17:00
2/5 anonim válasza:
Azon kívül, hogy e-pénisz és hogy a profilodat tudod tupírozni minden féle kirakatokkal, a barát listád méretét is növeli.
3/5 anonim válasza:
Arra jó mint egy drága kocsi vagy egy jó óra. :) Dicsekedni! Minél nagyobb szintű vagy és minél jobban néz ki a profilod annál inkább nyáladzani fognak az emberek. :D Illetve mint a 2. válaszoló is írta, nő a barátlistád helye, bár elméletileg a legtöbb embernek úgy sincs szüksége arra, hogy 1000+ ember lehessen a barátlistáján.
Egyébként van pár "elvetemült" felhasználó (akik több ezer, vagy akár tízezer dollárt is elköltöttek a profiljukra) pl:
4/5 anonim válasza:
Csinálj kitűzőket, és nőni fog a szinted.
5/5 anonim válasza:
10es szint felett vagyok, több mint 150 játékom van és érdekes én nem villogok vele, az se érdekel hogy ki nézi a profilomat és ki nem.. akkor hogy is van ez srácok? :D (tudom tudom, kivétel erősíti a szabályt). van pár kitűzőm, azok is csak azért vannak mert az adott játékot szeretem (pl skyrim) és ezért raktam ki + többségét full ingyen mert cserélgettem a kártyákat vagy pont eladtam őket és abból az összegből vettem másik kártyát stb stb. CSGO-ra szerinted költöttem azon kívül hogy megvettem a játékot? nem. mégis volt nem 1 f*xsza statrakes fegyverem, skinjeim. és mindet abból a pénzből vettem ami a kártyák eladogatásából folyt be. nem kell egymás péniszét méregetni, pénzt kidobni az ablakon, ha okosan csinálod akkor olcsón is meglehet úszni 1-1 kitűző kirakását. a gyengébbek kedvéért leírom megint: saját magamnak raktam ki, nem azért hogy másoknak jampizzak. a kitűző ad egy kis plusz élmény a játékhoz + pár apróságot, hátteret, hangulatjeleket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!