Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A diablo3-ban van értelme a...

A diablo3-ban van értelme a fejlődésnek?

Figyelt kérdés

úgy értem, vannak skill pontok? mert én kb lvl 9 es vagyok és úgy vettem észre hogy az van amit a játék akar,

szal minden szinten jön egy új skill amit ingyen megkell vennem... ?!?!?! lesz valami amiben egyedi leszek a többi pl barbártól? vagy csak a ruha? mert a pontot nem én osztom el, a skillekből mindet megkapom úgy vettem észre :s

2012. aug. 18. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
De a skilleknél nem mindig a legutolsó kell választani, a saját ízlésednek megfelelően kell összeállítani a skilleket, hogy harmonizáljanak a saját játékstílusodhoz, és így már mindjárt nem leszel ugyanolyan, mint a többiek.
2012. aug. 20. 15:26
 2/3 A kérdező kommentje:

jó de csak jobb volt a régi klasszikus rendszer... 5stat pont+ 1 skill pont

így kv lvl 60 után semmi értelme nincs a játéknak, semmi szabadságérzetem nincs az van amit a játék akar...

ráadásul tiszta cheat az egész, mármint felmegyek az aukció házba és 1-10 ezer goldért olyan ruhát veszek amit régen hex editorral sem dobtam volna össze :D tiszta táp...

meg ez az új patch rendszer... mindenki megkapja ruha nélküla 400% magic/gold/xp findot...

szerintem gáz :s

szívesebben pakolgattam volna a stat pontokat mint régen.

2012. aug. 21. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdj HC karit akkor te pakolod :) lvl 60 nem a max ha nem a paragon lvl100 amit nem konnyu elerni :) es 10 milla az nulla meg jo hogy nem kapsz cucott annyiert :) amugy egy ritka bonyolult jatek ha mar erted :) mondjuk h jo legyen az eleted nekem pl 65K damage 347K resist 785 a legrosszabb ..... Nekem kellet 6 honap mire meg tanultam h kell :))) lvl 60 paragon 92 Wizard
2013. febr. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!