League of Legends: csak én utálom Zedet?
Figyelt kérdés
Zednek sok jó képessége van, de egyszerűen szerintem unalmas, hogy folyamatosan ellene kell játszani. Van rengeteg jó hős, és kicsit idegesít, hogy mindenki Zeddel játszik, mikor van még 20 ugyanolyan jó hős.2016. jan. 11. 15:09
31/36 anonim válasza:
Kata jelenleg minden csak nem jó. :D Szerencsétlen szarrá lehet szivatni.. :D
32/36 A kérdező kommentje:
Miden valóban nem olyan jó Kata. De ha 18564-szer pingelek botnak, és így is 3x egymás után double kill. Na utána jó ;)
2016. jan. 21. 22:10
33/36 daniel128 válasza:
Az a baj hogy zedet elképesztően könnyű counterelni kap egy stunt vagy adnál qss-t ap-nál zhonyát veszel és ennyi
34/36 anonim válasza:
Nyugodj meg! Zed ellen még egész jól ellehet játszani.
De mikor minden meccsembe Yasuo van ellenem kb június óta az még rosszabb mint Zed.
35/36 Dantagor válasza:
Ez a poszt büntet.. Zed kozel se unskilled Champ..az unskilled ahogy a bronzosok játszák mint ez az eXendR, aki versenyszerűen játsza, igaz csak bronz 2... Diamondban én szeretek ellene jatszani, mert keves olyan van aki tenyleg ilyen szinten tud zedezni..es eleg gyakran bukjak a lane-t, ha gankelek 1-2t midre.
Ezzel az "unskilled champ"-ezessel meg mar jo lenne leállni mert senkit se erdekel.. Mindenki azzal.jatszik ami szórakoztatja.. Ha valaki Master yizni szeret mert azzal nyer es jut feljebb akkor azt játsza.. Ha valaki inkabb massal junglerezik akkor o meg massal jatszk..
36/36 anonim válasza:
Igazad van, Zedre az unskilled jelző is enyhe, szóval ideje kitalálni egy teljesen új szót rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!