Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: csak én...

League of Legends: csak én utálom Zedet?

Figyelt kérdés
Zednek sok jó képessége van, de egyszerűen szerintem unalmas, hogy folyamatosan ellene kell játszani. Van rengeteg jó hős, és kicsit idegesít, hogy mindenki Zeddel játszik, mikor van még 20 ugyanolyan jó hős.

2016. jan. 11. 15:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Na, és pont te szóltá be nekem. :D

,,nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert CSAK AZT JÁTSZOM..."

Kihangsúlyozta, hogy csak Zeddel játszik. :D

2016. jan. 18. 07:22
 22/36 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy lesz majd egy új hős, aki kifejezetten Zed ellen lesz jó... Bár sztem ez elég halvány remény. Talán egy Malzahar, Lissandra, esetleg Zilean segíthetne..

Lissandrát pont a közelharcosok ellen vinném, Malza... nem is tudom, ha ultizik, mindet rányomom, talán segít. Zileannal meg folyamatos Q, és ultijára ulti :D

2016. jan. 18. 18:44
 23/36 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem fognak ilyen hőst csinálni. Zed az egyik aranytojást tojó championjük. Mivel elég népszerű, így elég sokan vesznek skineket hozzá, amiből bevétel van nekik. Teemo ellen már évek óta könyörögnek a játékosok, hogy kezdjenek vele valamit, mert a gombáival tényleg irreálisan erős tud lenni. 2-3 éve LoLozok kisebb-nagyobb szünetekkel, de eddig még nem nagyon kezdtek semmit se vele. Akkor majd pont Zeddel fognak? Ráadásul ez pusztán két champ, de szerintem tudnánk jó párat összeszedni még.
2016. jan. 19. 08:06
 24/36 anonim ***** válasza:

Teemo irreálisan erős :DDD

Temmo egy 0 már goldban sem pickelik nem, hogy felette.

Zed ellen meg van nem 1-2champion.

2016. jan. 19. 12:10
 25/36 anonim ***** válasza:

Akkor csak te nem nagyon találkozol Teemoval, én a meccseim során elég sokszor találkozok vele az ellenfélben. Még én azért tudok játszani vele, de mikor egy kezdő csapattársat fogok ki, akinek nincs még nagy tapasztalata az elég szépen feltudja feedelni, ami nem is olyan nehéz.

Zednél meg nem az volt a téma, hogy nincs champ ellen, hanem a legtöbben Zedet pickelik és azért, mert elég unskilled, nem kell annyira sok tapasztalat hozzá.

2016. jan. 19. 12:31
 26/36 anonim ***** válasza:

Jelenleg minden meccsen van a csapatban 1 vagy inkább 2red trinket ami kiszűri a gombákat és még teemo láthatatlanságát is. Ezen vfelülvan egy blindja ami kitűnő az adc ellen, de nem fog eljutni az adc közelébe, mert addigra halott. Más cc-vel nem rendelkezik. Menekülő képessége nincs. Nem elég tankos. Erre lehet mondani, hogy a többi ap top sem. De nekik ezzel szemben van cc-jük/menekülő képességük vagy szimplán több dmg-t osztanak, mint ő.

Na most akkor egy kis statisztika a pickelési arányokról:

Bronze: 15,47%

Silver: 9,06%

Gold: 5,13%

Plat: 3,63%

Dia: 2,73%

Master: 1,62%

Vajon miért is esik ennyire ez a szám? Amúgy szerintem elég messze van ez az elég soktól. Goldban 100meccsen 5alkalom.

Zedre visszatérve: Azért játsszák mert pörgős, élvezetes karakter és ezen felül még erős is. Amúgy szívesen megnézném azokat akik írogatják, hogy milyen unskilled champ. Kiváncsi lennék vele mennyivel ugrana meg a win ratejük. De akkor nézzünk ehhez egy win ratet:

Bronze-Silver 50% alatt

Gold-Plat 51%

Dia+ 52%

A játékos skilljével együtt nő a win rate ergó, nem unskilled champ, hisz akkor már a kisebb ligákban is menne vele.

Ha megnézzük Malzahart ő bronzban 54%+-ról indul és egyre esik. Diamondba tegnap már csak 49%-ot ért el. Na rá már lehet mondani, hogy unskilled, bár szerintem egyik karakterre se kéne , mert meg van az előnye és a hátránya.

2016. jan. 19. 13:40
 27/36 A kérdező kommentje:

Hát. Akkor csináljanak olyan champet Zed ellen, aki majdnem annyira jó, és tegyék olyan népszerűvé ;)

Unskilled nem unskilled... Ennyi erővel vagy mind az, vagy semelyik. Nem szeretem ezt a szót. Mindenhez kell valamennyi tudás,pl. Zedesek azt mondják h Zed skilles, malza unskilled, a malzások fordítva...

Maradjunk annyiban, hogy nehéz legyőzni.

2016. jan. 19. 17:37
 28/36 A kérdező kommentje:
Jah, és visszatérve Teemora és Zedre. Azért csinálnak többszáz hőst, hogy mindenkivel játsszanak, nem azért, hogy legyen Zed meg Teemo, meg a többi... Mások is tudnak ugyanúgy bevételt csinálni. Miért akar mindenki ugyanazzal az uncsi champpel játszani? Zed jó, de nem mindenkinek minden 2. meccsére...
2016. jan. 19. 17:41
 29/36 anonim ***** válasza:

Azért csinálnak annyi hőst,hogy maradjon motiváció az emberek előtt, még inkább rávegyék őket a játékra.

Ennyi hősnél nem lehet elvárni a teljes balancet. Zed countert miért kéne népszerűvé tenni? Az hozza aki akarja,zed ellen tökéletesek,ergó nem értem a problémát.

Nem vagyok se zedes, se malzás. Szimplán csak megmutattam a dolgok mögött álló statisztikát.Azért malzával prezentáltam, mert ő a legmagasabb átlag win ratevel rendelkező midlaner.

2016. jan. 19. 18:55
 30/36 A kérdező kommentje:

Nincs semmi bajom avval, hogy pont Malzát mondtad, amúgy szerintem van nagyon sok jó midlaner... Valakivel könnyebb játszani, valakivel nehezebb... Valaki népszerűbb és valaki nem (sajna)..

Na, a lényeg, hogy Zed néha idegesítő, de ez van, köszi a válaszokat :D

2016. jan. 19. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!