Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends: csak én...

League of Legends: csak én utálom Zedet?

Figyelt kérdés
Zednek sok jó képessége van, de egyszerűen szerintem unalmas, hogy folyamatosan ellene kell játszani. Van rengeteg jó hős, és kicsit idegesít, hogy mindenki Zeddel játszik, mikor van még 20 ugyanolyan jó hős.

2016. jan. 11. 15:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Attól, hogy mind az 5-en nevet váltotok és indulsz 1-2 versenyen amiken nem jutsz túl két körön se még nem játszol versenyszerűen. +akkor nem tudnál csak zedezni...

Ha 5gold játékos összeáll az még nem versenyszerű játék.

2016. jan. 16. 12:47
 12/36 A kérdező kommentje:
Igazából nem is Zeddel van bajom, hanem avval, hogy valaki csak Zeddel játszik, és midesnek hívja magát. Van annyi, de annyi jó champ, és utálom, hogy mindenki evvel az uncsival megy, és azt hiszi, hogy mert Tud vele játszani, jó mides. Az jó mides, aki többel is megállja a helyét, nem csak Zeddel, Yasuoval és Katával...
2016. jan. 16. 14:23
 13/36 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló. Te lehetsz nagyon skilles magyarból.

,,nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el"

Szóval sok tapasztalata van Zeddel mivel csak azt játszik és még megjegyezte mellé, hogy ő versenyszerűen játszik. Szóval elég jó tapasztalata van a játékkal.

Hol itt az ellentmondás?

2016. jan. 16. 16:49
 14/36 A kérdező kommentje:
Ott, hogy versenyszerűen nem igazán lehet 1 hőssel játszani? :o 1-gyel mindenki tud, ahhoz fölösleges verseny :D
2016. jan. 16. 17:51
 15/36 A kérdező kommentje:
"Szóval elég jó tapasztalata van a játékkal." Hát, ha a száz hős közül 1-gyel tud jól játszani, akkor nem hiszem, h tapasztalata lenne a játékban...
2016. jan. 16. 17:52
 16/36 anonim ***** válasza:
Ott a pont a kérdezőnél. Már a rankedhez is kell LEGALÁBB 11-13karakter akivel jól játszol.Ez a minimum. Hiába vagy jó zed, ha nem illik a team compba, a counter is számít bárki bármit mond. Ha jobb vagy nyilván lényegtelen,de két azonos játékosnál nagyon is számít. Ezen felül ott van az, hogy esetleg kibanolják. A fő lanedre kell 3-5 a többire kettő és mint mondtam ez a minimum.
2016. jan. 16. 18:43
 17/36 A kérdező kommentje:
Egyébként azt sose értettem, hogy vannak olyan emberek, akik csak 1 champpel játszanak szinte mindig, és ez 75%-ban Zed. Miért pont Zed? Jó, erős, nehéz, de főleg csak midre jó, és van csomó erős hős még rajta kívül...
2016. jan. 16. 19:07
 18/36 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, előttem leírták miért orbitális nagy ellentmondás az amit írt, nem írom le én is megint. :)

Kérdező: Azért, mert VérPistikék, akiknek csak az számít, hogy nekik legyen a legtöbb killjük, de ezért nem akarnak komolyabban megdolgozni, Zed meg ahogy le is írták a legunskilletlenebb hős, ergo nem kell sok ész a használatához, így könnyebbn tudnak ölni vele.

2016. jan. 17. 13:06
 19/36 anonim ***** válasza:
De ki mondta, hogy 1 hőssel játszik versenyszerűen?
2016. jan. 17. 14:04
 20/36 A kérdező kommentje:

19-es olvasd el ezt még 1x:

"nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el." :D

2016. jan. 17. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!