League of Legends: csak én utálom Zedet?
Attól, hogy mind az 5-en nevet váltotok és indulsz 1-2 versenyen amiken nem jutsz túl két körön se még nem játszol versenyszerűen. +akkor nem tudnál csak zedezni...
Ha 5gold játékos összeáll az még nem versenyszerű játék.
10-es válaszoló. Te lehetsz nagyon skilles magyarból.
,,nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el"
Szóval sok tapasztalata van Zeddel mivel csak azt játszik és még megjegyezte mellé, hogy ő versenyszerűen játszik. Szóval elég jó tapasztalata van a játékkal.
Hol itt az ellentmondás?
10-es vagyok, előttem leírták miért orbitális nagy ellentmondás az amit írt, nem írom le én is megint. :)
Kérdező: Azért, mert VérPistikék, akiknek csak az számít, hogy nekik legyen a legtöbb killjük, de ezért nem akarnak komolyabban megdolgozni, Zed meg ahogy le is írták a legunskilletlenebb hős, ergo nem kell sok ész a használatához, így könnyebbn tudnak ölni vele.
19-es olvasd el ezt még 1x:
"nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!