League of Legends: csak én utálom Zedet?
Azért van sok Zed, mert nincs manája, így könnyebb vele folyamatosan skilleket lőni, viszonylag könnyen megtanulható az alap vele (persze mester szinthez több száz óra sem árt már). De pontosan ilyen Katarina is, adsz neki 2 killt 10 percen belül és lehozta a meccset, ha nem agyhalott irányítja.
Ha komolyabb kihívásra vágysz, akkor gold 2-1től felfele rankedon találsz már változást.
#1 a zed nem unskilled fos hanem egy teljesítmény képes assasin.
A zed fő képessége az ellenfél sebzése.
Zed csakis akkor áll le harcolni amikor segítenie kell csapatának vagy társának.
Zed nagyon erős egy team fightban és akkor meg is érdemli az ölésket mert mondjuk kb 38-adik perc és az ellenség baronozik és a zed ott van a közelben és látja mert használja a 4-es long range wardot.
Akkor a zed pl: képes beugrani és az ellenfeléet megölni és még mellé a baront is elhozni.
DE EZ SCAK AKKOR LEHETSÉGES HA VALAKI TUDJA IS IRÉNYÍTANI. ez mst azért volt a példám mert ma ezt csináltam.
nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el.
lehet hogy az eggyik legerösebb karakter de a zed attól függ hogy az irányítoja mijen, és ha te igy beszélsz róla akkor van egy olyan gyanum hogy max Bronz 5 vagy és a skilled egy 0/10-es skálán valahol a 2-t veri és a zedhez való skill pedig 5-nél van szóval kb abba a 10 százalékba tartozol amelyik nem tud játszani vagy nem érti a játék eggyes dolgait. ezért kérlek ne irogass ilyeneket ogy unskilled fos mert több skill kell hozzá mint egy Fizzhez amivel ugyis tudom hogy mész mert OP és noob champ ezek közé tartozik a Garen a Teemo és még sok több is.
Köszönöm hogyha elolvastad.
G4F eXendR
#5 és #6 amit ti mondtok az részben hülyeség.
#5 a ZED nem DIVATHÖS. a Divathös az a free week.
#6 amit te mondasz részben igaz, DE ha valaki tudja kezelni és van movementje meg placementja akkor tud is játszani de mint a #1 aki valószinü egy Bronz 5 és semmi fgalma nincs a játékról az scak szeretne COPIZNI és JÓNAK TÜNNI.
G4F eXendR
"a zed nem unskilled fos hanem egy teljesítmény képes assasin. "
Ne röhögtess. Ráfekszel a Q-E kombóra meg jól teszed a Shadow Clonet és tapolod azt a két gombot, ennyi zed. Annyi a külömbség hogy Fakerék ezt rettenet gyorsan csinálják. Nem véletlen a SC2 Világ bajnok is koreai... a srác aki egy perc alatt 2500 parancsot ad...
,,nagyon sok tapasztalatom van ZED-el mert csak azt játszom és én versenyszerüen játszok league of legends-el"
Ugyanabban a mondatban ellentmondani saját magadnak, na ahhoz kell tényleg nagyon nagy skill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!