Mit gondoltok a fallout 4-ről?
A 3. részt imádtam, ez a nyomába sem ér semmilyen szempontból
A térkép kb olyan mint ha csak oda lenne hányva, közel sem olyan tartalmas mint az előző, sokkal kisebb is
Sztori is gagyi
Az pedig egyenesen botrányos hogy milyen gépigény kell neki, ahhoz képest hogy a grafika kb semmivel sem jobb
A 3. résznél látszott hogy valami maradandót akarnak alkotni, ez meg olyan amilyen, csak úgy összehányták egy bőrlehúzásnak
Így 5 óra játék után azt mondom egyáltalán nem is rossz ez a játék:)
A sztori gagyibb, de hozza a hangulatot, és azért szépen ki van dolgozva az egész
Nagyon sokoldalú, és szórakoztató játék lett, és ugye még nincs vége jönnek DLC-k amelyek kitolják bőven a játékidőt, szerintem, sok csőjátékot maga mögé utasít, és nem véletlen lett a DICE Awards-on az év játéka.
UI.
Todd Howard életmű díjat kapott az eddigi teljesítményéért,szerintem méltán megérdemelte mert feledhetetlen játékokat adott a gamer társadalomnak, és remélem még fog is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!