Dramon kérdése:
Mit gondoltok a fallout 4-ről?
Figyelt kérdés
Ki mit gondol a bethesda softworks új alkotásáról a fallout 4-ről?2015. nov. 13. 09:14
1/14 anonim válasza:
Azt, hogy fel kéne rakni, ha lesz időm, hogy megnézhessem hogy szaggat a kis fostalicska geforce gt 630-amon.
2/14 anonim válasza:
Botrányosan optimalizált, ronda, bugos, félkész, leegyszerűsített, mindenben gyengébb, mint az elődei. De a neve miatt agyonistenítik és milliókat adnak el belőle. Ha egy új franchise lenne, cafatokra szednék, de mivel Fallout, megússza.
3/14 anonim válasza:
Pedig a Watch Dogs meg a Far Cry 4 okozta csalódást jó lett volna ha ellensúlyozza valami.
4/14 anonim válasza:
Teljesen lebutított, szerepjáték elemek minimálisak, hihetetlenül gagyi történet, bugok mindenhol.
5/14 anonim válasza:
Már a Fallout 3 se kötött le, így a 4 se érdekel. Max elnézegetem ahogy Paplovag meg Xefande játszik vele, de ott is nagyon unalmas tud lenni számomra.
6/14 anonim válasza:
Trump már leírta a véleményét: [link]
8/14 A kérdező kommentje:
Hát igen a fő történeti szál eléggé gyenge sajnos. Viszont, hogy ha más szempontból közelítjük meg a játékot -had idézzem az egyik tagot a bethesda-ból "Az volt az elsődleges szempont, hogy a játékos arra menjen amerre szeretne és azt tegyen amit szeretne"- bugokokat muszáj lenne javítani mert én is lépten nyomon belefutok, ha akarok ha nem. Ezeket leszámítva szerintem interaktív minden pillanatban és élvezetes a játék. (Persze ez csak az én véleményem)
2015. nov. 14. 07:33
9/14 anonim válasza:
Nem a 4chan-re, csak egy ott feltöltött képre, newfag.
10/14 anonim válasza:
Itt csak te vagy a newfag, mert különben tudnád, hogy nem sokáig fog élni a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!