2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
121 ezer sorból áll a szöveg. Biztos lesz, szerintem olyan 2017-2018 körül, ha elszáll a kezdeti lelkesedése a fordítóknak.
4/11 anonim válasza:
Hamarabb megtanulhatsz angolul, mintohgy elkészül a magyarítás :)
5/11 anonim válasza:
A Fallout New Vegas 2010-ben jelent meg, és még mindig nincs teljes magyarítása, csak 0.x-es béta. Az biztos, hogy hetekbe-hónapokba telik ekkora szövegmennyiség fordítása, úgyhogy erre várni most nincs értelme. Legfeljebb második kijátszásra, de aki ilyen jellegű játékot úgy vesz meg hogy nem tud angolul, az nem tudom mit tud csinálni. Legfeljebb végigmegy a főküldetéseken és a fő történetszálon hogy elmondhassa hogy kijátszotta.
6/11 anonim válasza:
121808 sor szöveg még ha el is határozzák magukat hogy naponta 200 sort lefordítanak kihagyás nélkül ami azért már nagyon szép tempónak számítana még akkor is 609 napba telne lefordítani úgyhogy ja ez a másfél év alatt szépen meg lehet tanulni Angolul :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem azért nem kellene ennyire szkeptikusnak lenni, és főleg meg nem a New Vegas-szal kellene példálózni mikor nem is ugyan az a csapat fordítja. Ők még újak, de legalább fordítanak és azért 12 nap alatt 10%-ot elérni elég jó teljesítmény!
8/11 anonim válasza:
További bizonyíték arra, hogy a kedves Ellenlábasok mekkorát tévedtek. Még egy hónap se telt el a játék kiadása óta és már a harmadánál tart a kedves fordító csapat.
9/11 anonim válasza:
A Magyarítások portál szerint most tart 29%-nál.
Azért nem rossz teljesítmény...
Kár hogy a New Vegassal nem ők foglalkoznak. Le merem fogadni előbb Fallout 4-ezünk majd magyarul mint New Vegasozunk.
Azért annak 2010 óta készül a fordítása. elvileg most tart 90%-nál. A Fallout 4 pedig alig jött ki és már 30%
Azért kicsit durva.
2-3 éve szóltam hozzá fölháborodva a Hunosítók Team Fallout NV fórumához. Szerintem teljesen jogosan...
A tisztelt Nemnevezemnevén. Pedig szívesen megtenném. (Fordító) pedig minek áll neki valaminek ha az egészet le sem sz@rja. Mert ez esetben biztos vagyok benne hogy így van. Nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!