FIÚK! Ti mit gondoltok a kocka lányokról? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval mit gondoltok róla, ha egy lány BioShock-kal, Fallout-tal Metro 2033-mal, Singularity-vel és ezekhez hasonló játékokkal játszik? Vagy hogy odavan a posztapokaliptikus könyvekért, filmekért? Mindenki furcsának találja akinek mondtam. Miért? Fiúk, ti mit gondoltok az ilyen lányokról? (ha van még ilyen rajtam kívül... :D) 15L2012. jan. 31. 17:42
1/14 anonim válasza:
Jól nézel ki? Ha igen, akkor engem nem zavar.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok beképzeltnek tűnni, de eléggé. Sőt... :D
2012. jan. 31. 17:49
3/14 anonim válasza:
Akkor nem zavarna, hogy kockulsz;)
4/14 anonim válasza:
Akkor írhatsz :) Mindigis egy kocka lányt akartam, mert tudnánk együtt játszani :D Amúgy én is jól nézek ki (nem akarok beképzeltnek tűnni :D), bár kicsit idősebb vagyok nálad.
5/14 anonim válasza:
ha csinos vagy akkor tök mindegy mert lesz jelentkező :D amúgy pedig nem tudom miről beszélsz, de gondolom valamilyen számítógépes játékok ezek :D
6/14 anonim válasza:
háát:D a 9gag-en biztos sikered lenne.
egyébként én is lány vagyok, és én is játszom ilyenekkel, főleg Fallout meg Skyrim, de eddig még senki nem szólt meg érte, szerintem nem ezen múlik.
persze kivéve, ha egész nap csak játszol, és soha nem vagy hajlandó mást csinálni..
remélem nem gond hogy én is válaszoltam :)
16l
8/14 anonim válasza:
Neked ez az érdeklődési köröd :) akkor meg ? Kinek mi köze van hozzá hogy te mivel töltöd el a szabad idődet ? Ha szeret egy srác akkor úgy is szeretni fog bármit csinálsz . És legalább lesz egy közös témátok is majd ha a kiszemelt is érdeklődést nyújt ezek iránt .
9/14 gamerz válasza:
Szerintem nagyon király hogy tetszenek ezek a dolgok!!!
Régóta kutatom azokat akik kedvelik a poszt apokaliptikus témákat,mivel én is kedvelem sok minden más mellet.
Nemrég találtam rá a café postnuclear című képregényre,nézd meg nagyon jó!
És ne törődj senkivel hajrá csak így tovább! :-))
10/14 anonim válasza:
az öszes kocka csaj ronda de te kivétel vagy:a kivétel erösiti a szabályt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!