Nagyon nagy gond ez a fiúknál? Lányok, mit gondoltok róla?
Túlzottan soványnak látom magam. 60-65 kiló között ingadozok az utóbbi időben, egyszerűen nem tudok hízni, genetikailag az egész családunkban a fiatalok nagyon soványak. Emellé a testtömeg mellé még nagyon magas is vagyok, 188 cm, és van egy sejtésem, hogy még nőni fogok (apum 198 cm, bátyám 190). Sajnos visszaestem egy picit, régebben egész jó alakom volt, most télen ezt a lehetőség hiányában elrontottam (akit érdekel, olvassa el az első hozzászólást, abban részletezem, miért).
Sokan azt mondják, hogy jobb, mintha kövér lennék. Ez igaz. És azt mondják, nézzem az előnyöket, úgy, mint a kockás has és a vékony lábak. A volt barátnőm szerint nagyon is jól áll nekem ez a soványság, főleg azért, mert nem markáns az arcom, hanem inkább kisfiús. Ezt mondjuk a stílusommal kompenzálom, és nem vagyok kisfiús jellem. Nagyon nagy gáz az, ha egy fiú ennyire sovány? Vannak izmaim, szóval nem a csont-és-bőr típus vagyok.
16/F
Pont ilyen fiút akarok ;D
15/L, 154 cm 40 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!