Mit gondoltok a lábamról? Szerintem borzalmas vékony. (kép)
Utálom a lábaim, szerintem túl vékony. Nem nagyon szeretek felvenni rövidnadrágot. Nem érzem jól magam, amikor azt a nagyon rövid shortot viselem, mert szerintem nagyon csúnyák. Szerintetek? Mi a véleményetek? Milyen sporttal/mozgással lehetne ezen dolgozni? Mindenképpen szeretnék!!! Amúgy hízni nem nagyon sikerül, szóval izmosítani kellene. Csak normális válaszokat kérek!! 14/L
Képek:
Én is ilyen vékony lábú vagyok :)
Ne tudok hízni,de engem nem érdekel....El kell fogadnom magam.
Kaptam már olyanokat távolibb ismerősöktől,hogy milyen vékony vagyok.....Könyörgöm most mások mit foglalkoznak vele.
14/L
Egyáltalán nem vékony a lábad!
Egy kicsit sem, tök normális.
Az én lábam is ilyen, és soha nem gondoltam, hogy híznom kéne.
ez? vékony? Meg nyugtatlak, ez olyan kb átlagos. szerintem az enyém egy leheletnyivel vékonyabb, és még az se a kiakasztó kategória.
ez a túl vékony, meg a még vékonyabbak. :S
Na meg 14 vagy, még most kezdesz fejlődni, egyelőre a gyerek kategória a tested inkább, majd változik az.
izmosítani meg? futás, bicikli, úszás, kondi, túra, falmászás, aerobic, steppad, stb.
Na, igen!
A linkelt kép az a vékony láb.
A te lábad tök normális és átlagos.
Milyennek kéne lennie?
Olyannak, mint egy elefánté?
Na, most aztán mindenféle választ kaptam. :D Nem tudom, de én tök vékonynak látom.
Amúgy köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!