Fiúk! Szerintetek nem vagyok túl vékony?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 175 cm és 51 kg.Sokan mondják, hogy híznom kéne de egyszerűen nem megy.A pasik megnéznek az utcán, de semmi több, komoly kapcsolatom nem volt, csak ilyen flörtölgetések.Szerintetek lehet az oka, hogy túl vékonynak találnak? kb. ilyesmi alakom van:
2012. jan. 15. 21:43
1/29 anonim válasza:
elférne rajtad még nyugodtan pár kiló, de egy ilyen vékony nőt is tudok vonzónak találni.
3/29 anonim válasza:
Most a sok kis csitri biztos azt fogja írni, hogy nem vagy vékony...de az vagy. Már ha tényleg te vagy a képeken. Tudod, a csontokkal, csak a kutyák szeretnek játszani.:) Megfelelő, dietetikussal előírt diétával megoldható a probléma.
4/29 anonim válasza:
ez nem te vagy, de egyébként ha így nézel ki akkor hízzál 1 kicsit....bár így is jó lennél.
5/29 anonim válasza:
hát elég vékony vagy, az én ízlésemnek már túl vékony. ettől függetlenül az ilyen alak nem lenne kizáró ok. bár én csepp vagyok a tengerből :)
6/29 anonim válasza:
nekem bejössz, de tényleg kellene rád pár kg :) de így is nagyon jó vagy :)
7/29 A kérdező kommentje:
Az én baráti körömben (fiúkra értem) mind arról áradozik, ha egy lányon van mit fogni, fenék mell, stb. Ilyenkor kicsit elveszettnek érzem magam :(
2012. jan. 15. 21:48
8/29 anonim válasza:
ha az önbizalmad a helyén, akkor nem lesz gond, sok pasinak ez a testalkat jön be, szerintem is csinos. 23/L
9/29 anonim válasza:
Nem azért, de a második képen a bal alsó sarokba mi az a kis iromány? Valami .com a vége... :)
10/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem én vagyok a képen, de ilyen az alakom :D
2012. jan. 15. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!