Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb assassin?

Melyik a legjobb assassin?

Figyelt kérdés
Eddig jatszottam a III-al amit vegig is jatszottam. Kb fel eve vittem ki a Black Flag et ami nagyon tetszett foleg a helyszinek miatt. Ma kiprobaltam a unity-t de 20 fps em van benne szoval nem túl elvezheto:/

2015. okt. 27. 01:13
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Hm legjobb assassin... nincs olyan hogy legjobb,mindegyik másban jó, más játék stílus, ott van például Yasuo: nagyon nehéz vele játszani,de ha egyszer ráérzel OP lehet, vagy Fizz ő már egy közepesen nehéz champ, van escape spellje is,ami gang esetén igen hasznos. Katarina csak bronzban lehet jó, ott még nem tudnak ellene játszani. Zedet nerfelték mostanság. Lee Sin inkább jungle,mintsem MID, de semmiképpen sem TOP.

A Black Fleggel szerintem Gangplankre, MFre, és Swainre gondoltál, nos egyiksem egy tipikus asassin. Unityről még nem hallottam, biztos egy új champ. Remélem sokat segítettem

2015. okt. 27. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 Sokat segítettél... Nem lolos assassinokra gondolt.

Gondolom, Heroes of The Stormra. Ott szerintem Jaina, Kerrigan, Nova, Valla, Butcher(? lehet warrior), Black Flag-en belül gondolom a Lost Vikings-ekre gondoltál. Unity meg új játékmód vagy mi?

Egyébként szerintem a legjobb Assassin's Creed: A 2, és a Brotherhood ( bár a III is nagyon-nagyon tetszett.)

2015. okt. 27. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
#1 Gratulálok! :D Téged se az eszedért szeretnek gondolom! :D
2015. okt. 27. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:

2# Neked is gratula :D

Az assassin's creed sorozat assassinjaira gondolt, Ezio, Connor, Edward Kenway, Altair meg stb

Egyébként Edward Kenway tetszett a legjobban

2015. okt. 27. 13:10
 5/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Corvo Attano
2015. okt. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!