Manapság melyek a legjobb PC játékok?
Figyelt kérdés
Grand Theft Auto, Far Cry, Call of Duty, Battlefield, Assasin's Creed, Watch Dogs, Need for Speed, FIFA. Tudtok még?#játék #GTA #Battlefield #Call of Duty #FIFA #Need for Speed #Grand Theft Auto #Far Cry #Watch Dogs #Assassin’s Creed
2015. júl. 9. 01:23
1/12 stiw válasza:
Mind, amit felsoroltál, tömeg. Egyiket sem szeretem. Watch Dogs és Far Cry-on kívül évente ugyan azt adják ki.
Attól függ, milyen játékot keresel.
2/12 anonim válasza:
1-es, nehogy már a gta-k ugyanolyanok legyenek...
3/12 anonim válasza:
Amiket felsoroltál azok a legnépszerűbbek, de hogy kinek mi a legjobb az egyéni ízlés kérdése.
Javaslom próbálj ki még néhány rts játékot is!
4/12 anonim válasza:
Hát a listádból csak az összes mmorpg hiányzik végülis.
5/12 LaTueur válasza:
És a stratégiák(pl.Crusader King 2, Europa Universalis 4, Civilizaton, Total War, stb...) hol vannak? No meg a Minecraft(nyugi ez csak vicc) :)
6/12 Smileyhead válasza:
Ha platformereket szereted:
Rayman Origins (PC, Mac, X360, PS3, PSV, 3DS, Wii)
Rayman Legends (PC, PS3, PS4, PSV, WiiU, X360, XOne)
Super Mario 3D Land (3DS)
Super Mario 3D World (WiiU)
Illetve egy "lövöldözős":
Splatoon (WiiU)
8/12 A kérdező kommentje:
Én a legelterjedtebb, legnépszerűbb játékokat próbáltam felsorolni, és a kérdést nem azért írtam ki, hogy találjak magamnak még valami jó játékot, hanem azért írtam ki, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem felejtettem-e ki az ilyen típusú játékok közül még valamelyiket.
2015. júl. 9. 22:41
9/12 anonim válasza:
Jó párat felsoroltak már amit kihagytál. Elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!