Juhaszmate 21 kérdése:
Melyik a legjobb Assassin's Creed?
Figyelt kérdés
A 4-en kivűl2014. nov. 5. 20:02
3/11 anonim válasza:
AC2, vagy Brotherhood a személyes kedvenceim.
6/11 anonim válasza:
AC2 Relevations
AC2
AC2 Brotherhood
7/11 anonim válasza:
Szerintem a 3. Tudom, mindenkinek nagy csalódás volt, meg stb., de nekem nagyon bejött. Tény, hogy az volt az első AC játék, amivel játszottam, és nagyon megfogott, de azóta már mindet végigpörgettem, és egyikkel se tudtam annyit elszórakozni, mint a 3-mal... na jó, talán a 4-gyel :D
8/11 anonim válasza:
Nekem meg pont hogy a 4 nem tetszett annyira.
Az en kedvencem a Brotherhood es a 3.
9/11 anonim válasza:
Én nem játszottam mindet, de eddig az első rész tetszett a legjobban. Valahogy komolyabb, komorabb, elvontabb volt (mégha nem is az) mint a többi. A 2. emészthetőbb, de annyi marhaságot tartalmaz, hogy szinte felfoghatatlan.. Mindenki által szeretett a 2. rész, de pl Metacriticen is csak 6.4-et kapott a felhasználóktól. JOGGAL!
10/11 anonim válasza:
2, Brotherhood :)
Az 1. a legrosszabb nekem nagyon nem tetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!