Nagyon bírtam, az pedig különösen tetszett hogy teljesen más személyiség volt az előző két Asszasszinhoz képest. Nem egy Copy/Paste munka.
Nagy bejött, hogy ő az emberi matériáktól és ideológiáktól függetlenül gondolkodott, és ez egy kicsit naívvá is tette. De ez van, ha valaki minden emberi mocsoktól függetlenül gondolkodik. Nincs politika, nincs elnyomás, semmi, csak maga az ember. Na ez ritka.
Altair és Connor a kedvencem.
Mániákus állat? Játszottak egyáltalán a játékkal?
Minden illik rá, csak ez nem.
Mániákus állat?? Oo
Én a neten olvasgatva láttam,hogy az emberek többsége unalmasnak tartja,mert túl komoly,stb,de nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye róla.Sajnálom amúgy,hogy nem szántak több időt a harmadik játék elkészítésére,mert sokkal jobb is lehetett volna,valami normális lezárást is kaphatott volna Connor többek között (pl ott az az epilógusa,azt is kivágták,csak a hanganyag van fenn a Youtubeon)Nekem is ő a kedvencem amúgy.:) Örülök,hogy nem egy Ezio 2.0 lett belőle.Eszméletlen jó közelharcban,ezért is imádok vele játszani.
És ha érdekel,itt egy kis rövid iromány angolul,hogy miért "jobb" Connor Ezionál: [link]
Nincs baj Connor-al. A mai emberiség egy hatalmas hibája, hogy mindent a közvélemény alapján ítél meg. Ennyi erővel minden vallás létezik, olyanok is, amiknek létezésük ütik egymást.
Az szerintem hülyeség hogy melyik karakter miért jobb, hiába van kielemezve, mert ezek mind szubjektív dolgok. Én bírtam Ezio-t, de nekem ő volt a legsablonosabb/átlagosabb. Semmi különös nem volt benne, jópofa volt, kedvelhető, a Revelations-re már kifejezetten bírtam, de pl. a 2. részben végigszidtam egy játékon keresztül, annyira sablon karakter volt. Egy olasz sablon.
Bár nekemn az AC1 a kedvencem.. nem a jópofa casual kardozás és emészthető elemek miatt szerettem meg az AC-t, hanem a kőkemény hangulat, vallásfilozófia és rohadás hangulat miatt. Na ez az, amit csak az első rész tud.
A 3. rész azért is lett az egyik kedvencem, mert nagyon intelligens az egész játék, visszatér az elmélkedés a társadalomkritikával együtt. Connor meg zseniális a maga nemében, nem egy könnyen emészthető figura.
Nekem Altair pont azért a kedvencem, mert "filozófikus". Szeretem a nehezebben megemészthető karaktereket, többnyire sokkal több van bennük mint a jópofi szereplőkben. Csak ehhez kell egyfajta világszemlélet, és gondolkodásmód is.
Én csak azt sajnálom az Assassins Creed-ben, hogy az alapja, az IGAZI AC, az kifejezetten filozófikus volt, de az eladások és a fiatal korosztály miatt ezt szinte teljesen ki kellett írtani a játékból. Eddig azok az epizódok lettek a legsikeresebbek, amelyik nem tartalmazott eszmei értéket, csak magát a könnyed játékot (AC2, AC Brotherhood, AC Black Flag). Ha már valami értelem is szorult a játékba (lásd: AC:III), már meg is bukott, meg senki nem értette, "nem ragadt meg".
Ez mind emberfüggő, csak sajnálom hogy ezeket a dolgokat szinte már csak indie játékokban kapjuk meg. Az AC már nem az igazi AC, ami lassan 10 éve hogy megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!