Melyik a jobb a Dota 2 vagy a League of Legends? Csak az válaszoljon aki már játszott mind2-vel! És indoklást is kérek!
Elmondanám nektek hogy letöltöttem a dotát és lolos létemre végigkaszámltam a terepet, valami szellemszerű emberrel voltam ami dobálta a jeget. De még sikerem ellenére sem jött igazán be a játék. Amúgy a lényege ugyanaz mint a lolnak csak a karakterek, a pálya nagysága és a játék kinézete más. Ezek után én azt mondanám hogy kétféle ember létezik: dotás vagy lolos. Persze vannak kivételek amikor valaki abbahagyja éppen amivel játszik és átáll a másikra.
Na de 1 szó mint 100 egyik játék sem sz@r mind a kettőnek meg van a maga gyönyöre (mondom ezt lolosként)
5 év LoL után inkább dotázok.
Sokkal nagyobb hangsúly van egy egy poszton és nagyon comebackek vannak és mindenre nagyobb hangsúlyt fektetnek.
Pont hogy lolban szopatnak ki counterrel és mondom ezt úgy hogy az előző seasonban Dia 3 voltam.
LoL elég egyszerű. Pickelj mobilis karaktert és ennyi, meg mindíg van 10-20 kari ami a többit agyonveri ezért mást nem is érdemes pickelni ha csak nem vagy low elon. Dotában viszont minden mmr-en előfordulhat a karik 90%-a.
Igazából a dota bonyolultabb, nem díjazza ha meghalsz (gold levonás), kombináltabb és ,,balanszolatlanabb'' jó értelemben (nem 1-2 erős kari van, hanem az összes erős). Nehezebb megtanulni jól játszani és réteg játék mert sokaknak annyi taktikai érzéke nincs hogy menjen neki.
LoL meg minden 7-40 évesig eljut és majmolják egymást hogy milyen jó, csak ők az igazi LoL-al nem játszottak. Csak egy példa hogy mi is megy a LoL-ban.: Corki s4 elején használhatatlan pick volt, a többi adc-t lenerfelték úgy hogy s4 végére top pick lett. Buff nem igazán történik a játékban csak nerf vagy rework ez meg unalmas. Dota meg balanszolatlanságában balanszolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!