League of Legends. Nem tudom eldönteni hogy AD vagy AP Twisted Fate a Jobb. szerintetek?
Figyelt kérdés
indok ha lehet :)2015. ápr. 26. 22:04
1/4 anonim válasza:
Inkább AP-re szokták építeni, de az AD--vel is teljesen használható. Egész más mindkét builddel, más játékstílust is kíván, nekem az AP-s jobban fekszik, de ez megszokás kérdése is.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor nem nagy baj ha AD re gyúrok?? mert nekem az jobban fekszik jobban jatszok vele. feltem hogy hulyenek neznek majd miatta
2015. ápr. 26. 22:33
3/4 anonim válasza:
ad rakat sz* rt se ér magasabb szinten játszó játékosoknál. 20 szint alatt el lehet vele bohóckodni, de egyébként csak AP.
4/4 anonim válasza:
Csáó! Én személy szerint mint kettőt preferálom, persze ugye az AD azért lehet erősebb mert a W-d 1:1 scalel + basic attack damage(amihez ha jön attack speed akkor az E-je brutál) AP ból meg a Q és az E is scalel, de ha az AD jobban tetszik akkor játszd azt :) fentebbi szinteken már választanod kell az ellenséges csapat vagy a csapatod alapján, pl. ha enemy páncélt épít akkor AP leszel ha Varázsellenállást akkor AD, vagy ha a csapatod ban 1 AP és 3 AD van akkor AP leszel pl.
TOP: Fiora (AD)
JUNGLE:VI (AD)
MID: Te (AP) <--- mert akkor 2/3 lesz az AP/AD elosztás
ADC: (AD)
SUPPORT: MALPHITE (AP)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!