Melyik a jobb a Dota 2 vagy a League of Legends? Csak az válaszoljon aki már játszott mind2-vel! És indoklást is kérek!
1000-ik ilyen kerdes, nalad is bugos a keteso?
nincs szukseg egy ujabb kommenthaborura...
Az előttem hozzászólóknak igaza van.
Ettől függetlenül nekem a lol jobbabejött mint a dota,vagy a dota2,a pályák és a karakterek is jobban tetszenek a lol-ban.Ez az én véleményem,valakinek ez tetszik,valakinak az.
lol
mert a dotában már a champion selectnél kb el lehet veszíteni az egész játékot ha counterelnek
lolban azért ennyire nem durva a helyzet, simán meglehet nyerni még akkor is ha counterelnek
Őszinte leszek: két fajta ember lolozik: aki hülye a dotához és/vagy gazdag.
Nem rossz játék, viszont szerintem a dota jobb, csak nehezebb beletanulni, és sokkal nyűgösebb. Viszont, ha egyszer megy, azt jól megjegyzed és aztán élvezet lesz játszani. Az, hogy minden karakter ingyen és bérmentve játszható, áldás és átok is. Áldás, hiszen egy fillért nem kell beletenned, hogy jobb legyél (nem úgy, mint lolban, ahol a hősök ára kisebb játékokkal vetekszik), és átok is, mivel a bárki bármit választhat nagyon kellemetlen lehet.
Szóval ja, nem fog elsőre istenkirályul menni, de ha egyszer beletanulsz, sóvárogni fogsz többért.
LOL fanok, lehet jönni mínuszolni ;)
#7, en is oszinte leszek: hulye vagy.
a lolban sem kell egy fillert sem fizetned semmiert, max account transfer.
Te meg egy kis személyeskedő sz**házi ;)
Verd magad továbbra is a kis lolodra, az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!