Ti mennyi pénzt költenétek maximum egy PC játékra?
Figyelt kérdés
Én most venni szeretnék 2 játékot de valahogy sajnálom rá a pénzt! Ti mennyit áldoztok max egy játékra? Egyébként amiket én akarok venni: Next Car Game: Werckfest, Titanfall
#17: Azért majd a bíróság előtt ne nagyon hivatkozz erre "a letöltés nem illegális"-dologra...
2015. máj. 11. 12:34
22/25 anonim válasza:
#19:
2012-es cikk..menj el bármelyik ügyvédhez, az azt fogja mondani, amit én: a megosztás illegális, a konkrét fájlmegosztó oldalakról való letöltés illegális, a TORRENT letöltés nem illegális. De úgy se foglak erről titeket, túllegalizált embereket meggyőzni, mert képtelenek vagytok ezt feldolgozni, hogy az ember ingyen is jól érezheti magát, ti meg ezt a saját önfejűségetekből nem tudjátok feldolgozni.
Valószínű én is ennyire kiállnék az elveim mellett, ha több ezreket költöttem volna olyan dolgokra, amit ingyen is beszerezhettem volna
#21:
kár, hogy ilyen dologgal nem lehet eljutni a bíróságig, mert már most kinevetnének :) miért? amit írtam
2015. máj. 12. 06:57
23/25 anonim válasza:
Mellesleg torrentezni lehet megosztás nélkül is, vagy úgy megosztani, hogy ne lehessen visszakövetni, csak jól kell csinálni.
2015. máj. 12. 06:58
24/25 anonim válasza:
senki nem beszel magarol a torrentrol. a technologia mindegy.
2012 ota semmit sem valtoztak a torvenyek.
2015. máj. 12. 07:13
25/25 Hungaristen válasza:
Üdv. Én 14-ezret költöttem PC játékra maximum. De csak azért, mert Call of Duty. Ez volt a Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition, amihez hozzátartozik a Call of Duty: Modern Warfare - Remastered is. A pénzt egyetlen PC játékomra sem sajnáltam, csak néha eszembe jut, hogy mi lett volna, ha nem azt veszek. De ez csak néha jut eszembe. Igazából az a baj, hogy ahogy telik az idő, egyre többet költök PC játékra és nem elégszek meg a saját gyűjteményemmel, mert mindig a fejemben ott van, hogy hiányzik ez a game, hiányzik az a game... Úgyhogy néha belegondolni sincs időm. Amikor megjön a diákmunka fizetésem, van amikor csak pár óráig van... :) De a PC játékokra sosem sajnáltam a pénzt kiadni. Meg ott esett le, hogy gyűjtő vagyok, amikor már a 127-edik DVD tokos gamemnél jártam. Kicsit olyan mintha kattant lenne az ember, de szerintem ennyi belefér. :) Valaki meg a bélyegeket gyűjti. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!