Ti mennyi pénzt költenétek maximum egy PC játékra?
#10: és ez nekem miért fájjon?
A torrentezés legális, a lopás illegális, ergo a torrentezés nem lopás, nem követek el semmilyen bűncselekményt.
Ha ingyen juthatnál ételhez/italhoz/szolgáltatásokhoz/szükséglet cuccokhoz, arra is azt mondanád, hogy nem kell, inkább megveszem boltban?
Nincs akkora jólét Magyarországon, hogy a legálisan ingyen beszerezhető dolgokért pénzt adjon ki az ember.
"A torrentezés legális"
Tevedni meltoztatol. Jogvedett cuccok ellopasa sehol sem legalis, csak Magyarorszagon nem buntetik ha nem uzletszeruen csinalod. Nagy kulonbseg!
Remelem lopod a kajat is a boltban, mert ugymond Magyarorszagon nagy a szegenyseg.
A legundoritobb dolognak tartom a szegenysegre hivatkozni akkor amikor szamitogepes jatekot lop el valaki. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy ez mennyire nem szukseges az elethez.
Ha torrentről letöltesz egy játékot, az illegális. Németországban pl. bírságot is kaphatsz.
Én megértem azokat akik valóban annyira szegények, hogy még 300 forinton is kalulálniuk kell, viszont a legtöbb ember képes lenne kiadni 2-3 ezer forintot havonta egy játékért, ha nem kávézná,üdítőzné, nasizná el a pénzét - és mondaná minderre hogy ő szegény.
17000 volt a mass effect 3 n7 collectors edition egy játékért az volt a legtöbb
forintra legtöbb a gta 28000 mert kettőt vettem, egyet ajándékba
#13-14: óriási tévedésben éltek
#14: és kit érdekel Németország? Ott büntetik, ellenben nem illegális (csak ott). Egyébként megsúgom, hogy kis hozzáértéssel Németországból is megoldható, hogy ne büntessenek érte.
Magyarországon (és a világ legtöbb országában) a torrent oldalakról való letöltés egyáltalán, semmilyen szinten nem bizonyul illegális tevékenységnek.
Csak akkor, ha te bármilyen tartalmat feltöltesz oda a kiadó/szerző beleegyezése nélkül. Vagyis a letöltés nem, csak a megosztás illegális.
Az említett megosztás nem egyenlő a letöltés közbeni seedeléssel, mert a jogvédett tartalomnak nem te vagy a fő terjesztője.
Én azzal semmilyen bűncselekményt nem követek el, ha bármit letöltök torrent oldalról.
Amúgy meg nem csak a játékokról van szó, hanem bármi másról, ami ott megtalálható. A saját, ilyen szintű szórakoztatásomra nem fogok éves szinten százezreket költeni, ha hozzájuthatok ingyen is. Kár ezt tovább ragozni.
17-es:
Nekem mindegy ki mit hisz, de ha jogvédett terméket töltesz le (és ezáltal fel is), akkor illegális tevékenységet fojtatsz. Nem fizeted meg a felhasználási jogdíjat (ez gyakorlatilag minden eredeti játék kis füzetében levan írva)
na, akkor itt az ideje egy kicsit muvelodni, mielott nekiall hulyeseget terjeszteni az ember:
Jogvedett termekek letoltese illegalis, de a hatosag nem uldozi. Ez utobbi nem teszi legalissa a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!