Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mennyi pénzt költenétek...

Ti mennyi pénzt költenétek maximum egy PC játékra?

Figyelt kérdés
Én most venni szeretnék 2 játékot de valahogy sajnálom rá a pénzt! Ti mennyit áldoztok max egy játékra? Egyébként amiket én akarok venni: Next Car Game: Werckfest, Titanfall

2015. máj. 10. 20:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
attól függ milyen az a játék. Ha tudom róla, hogy nagyon jó, akkor 13-14 ezret is kiadok érte. De többnyire az ilyeneket először lekalózkodom, majd ha úgy látom a fejlesztők tényleg csináltak is valamit, nem csak odahánytak egy rakat bugos f*st akkor megveszem.
2015. máj. 10. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:

#10: és ez nekem miért fájjon?

A torrentezés legális, a lopás illegális, ergo a torrentezés nem lopás, nem követek el semmilyen bűncselekményt.

Ha ingyen juthatnál ételhez/italhoz/szolgáltatásokhoz/szükséglet cuccokhoz, arra is azt mondanád, hogy nem kell, inkább megveszem boltban?

Nincs akkora jólét Magyarországon, hogy a legálisan ingyen beszerezhető dolgokért pénzt adjon ki az ember.

2015. máj. 10. 23:45
 13/25 anonim ***** válasza:

"A torrentezés legális"

Tevedni meltoztatol. Jogvedett cuccok ellopasa sehol sem legalis, csak Magyarorszagon nem buntetik ha nem uzletszeruen csinalod. Nagy kulonbseg!

Remelem lopod a kajat is a boltban, mert ugymond Magyarorszagon nagy a szegenyseg.

A legundoritobb dolognak tartom a szegenysegre hivatkozni akkor amikor szamitogepes jatekot lop el valaki. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy ez mennyire nem szukseges az elethez.

2015. máj. 11. 06:22
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha torrentről letöltesz egy játékot, az illegális. Németországban pl. bírságot is kaphatsz.

Én megértem azokat akik valóban annyira szegények, hogy még 300 forinton is kalulálniuk kell, viszont a legtöbb ember képes lenne kiadni 2-3 ezer forintot havonta egy játékért, ha nem kávézná,üdítőzné, nasizná el a pénzét - és mondaná minderre hogy ő szegény.

2015. máj. 11. 07:01
 15/25 anonim ***** válasza:

17000 volt a mass effect 3 n7 collectors edition egy játékért az volt a legtöbb

forintra legtöbb a gta 28000 mert kettőt vettem, egyet ajándékba

2015. máj. 11. 08:22
 16/25 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, hogy az ember legalább azt a játékot vegye meg amit nagyon szeret. Nekem is volt amit Torrenteztem de azt nem szerettem igazán, csak hülyültem vele pár órát. :)
2015. máj. 11. 08:23
 17/25 anonim ***** válasza:

#13-14: óriási tévedésben éltek

#14: és kit érdekel Németország? Ott büntetik, ellenben nem illegális (csak ott). Egyébként megsúgom, hogy kis hozzáértéssel Németországból is megoldható, hogy ne büntessenek érte.

Magyarországon (és a világ legtöbb országában) a torrent oldalakról való letöltés egyáltalán, semmilyen szinten nem bizonyul illegális tevékenységnek.

Csak akkor, ha te bármilyen tartalmat feltöltesz oda a kiadó/szerző beleegyezése nélkül. Vagyis a letöltés nem, csak a megosztás illegális.

Az említett megosztás nem egyenlő a letöltés közbeni seedeléssel, mert a jogvédett tartalomnak nem te vagy a fő terjesztője.

Én azzal semmilyen bűncselekményt nem követek el, ha bármit letöltök torrent oldalról.

Amúgy meg nem csak a játékokról van szó, hanem bármi másról, ami ott megtalálható. A saját, ilyen szintű szórakoztatásomra nem fogok éves szinten százezreket költeni, ha hozzájuthatok ingyen is. Kár ezt tovább ragozni.

2015. máj. 11. 11:45
 18/25 anonim ***** válasza:
max 60 eurót
2015. máj. 11. 12:06
 19/25 anonim ***** válasza:

17-es:

Nekem mindegy ki mit hisz, de ha jogvédett terméket töltesz le (és ezáltal fel is), akkor illegális tevékenységet fojtatsz. Nem fizeted meg a felhasználási jogdíjat (ez gyakorlatilag minden eredeti játék kis füzetében levan írva)

2015. máj. 11. 12:13
 20/25 anonim ***** válasza:

na, akkor itt az ideje egy kicsit muvelodni, mielott nekiall hulyeseget terjeszteni az ember:

[link]

Jogvedett termekek letoltese illegalis, de a hatosag nem uldozi. Ez utobbi nem teszi legalissa a dolgot.

2015. máj. 11. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!