Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mennyi pénzt költenétek...

Ti mennyi pénzt költenétek maximum egy PC játékra?

Figyelt kérdés
Én most venni szeretnék 2 játékot de valahogy sajnálom rá a pénzt! Ti mennyit áldoztok max egy játékra? Egyébként amiket én akarok venni: Next Car Game: Werckfest, Titanfall

2015. máj. 10. 20:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25%

Én PC-re csak akkor vennék játékot, ha gyűjtő vagyok, vagy ha valamilyen különleges dolgot kapok akkor, ha megveszem.

Egyébként nem éri meg játékot vásárolni. Letöltöd, és kész. Ha a játéknak nincs online része, akkor semmivel se kapsz többet, ha meg is vásárolod.

Szóval elég relatív ez a kérdés..ha valamit meg akarok venni (mint pl Assassin's Creed, mert azt gyűjtöm, akkor), akkor úgy is megfogom venni. Kivéve a legutóbbi Unity-t, mert ez nem futna a gépemen.

2015. máj. 10. 20:28
 2/25 anonim ***** válasza:
A legtöbb amit játékra költöttem 20 euró volt. Sajnálni nem sajnáltam rá egyszer sem, mert direkt erre spóroltam, és tudtam, hogy nem fogom megbánni.
2015. máj. 10. 20:28
 3/25 anonim ***** válasza:
2-3 ezer forint
2015. máj. 10. 20:32
 4/25 anonim ***** válasza:

Hát, attól függ. Én szeretek megvenni mindent.. Alapvetően nem vagyok túl pénzes, nem futja zenére, dvd-re, stb., de a játékokat szeretem magamnak tudni. Mondjuk mindent olcsón veszek meg.: )

Átalában a legtöbb pénz amit 1 db játékra költök, az 3k körül van. De volt hogy 4-5 ezret is költöttem rá. Ha szeretnéd a játékot és van rá pénzed, soha ne sajnáld!

2015. máj. 10. 20:34
 5/25 anonim ***** válasza:
A Wreckfest elég jó játék még úgy is hogy nincs kész de a Titanfallt csak akkor vedd meg ha elég olcsó. Sajnos az indulás óta már kevesen játszanak vele pedig szerintem korrekt játék lett.
2015. máj. 10. 20:39
 6/25 anonim ***** válasza:
10 ezer forint.
2015. máj. 10. 20:45
 7/25 anonim ***** válasza:
Eddig asszem 45 Euro volt a legtöbb amit egy játékra költöttem.
2015. máj. 10. 20:55
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) Na igen a Titanfalltól én is félek mert utoljára akkor próbáltam ki mikor megjelent...azóta nem sokat hallok róla:/
2015. máj. 10. 21:18
 9/25 anonim ***** válasza:
En olyan 30-40 eurot koltottem eddig max. egy jatekra, ha jol remlik. Altalaban varok nehany honapot a megjelenes utan, egeszen vicces szintekre mennek le az arak.
2015. máj. 10. 21:50
 10/25 anonim ***** válasza:
37%

"Ha a játéknak nincs online része, akkor semmivel se kapsz többet, ha meg is vásárolod. "

Pusztan annyit hogy nem ellopod.

2015. máj. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!