Mernétek úgy prémium autót (pl.730D/XJ/S-Klasse) venni Németországból, ami vezetett szervízkönyves ugyan, de 6-7 éves már, és vásárlás után csak maximum 500. 000 Ft-ot költenétek arra, amire szükséges?
"ami vezetett szervízkönyves ugyan, de 6-7 éves már, és vásárlás után csak maximum 500. 000 Ft-ot költenétek arra, amire szükséges"
6-7 éves autó, ami rendszeresen karban van tartva, az állapotfelmérés során jó állapotúnak bizonyul (ugye autót alapból nem zsákbamacskára veszünk, ekkorát meg pláne, ahol egy komolyabb alkatrész annyiba kerül mint a motorkerékpárom) és nincs benne 300-350 ezernél több kilométer, attól én nem nagyon tartanék. Persze meg kell nézni, ha pl. az utolsó szervíz óta meg volt törve és csak tessék-lássék lett megfoltozva, akkor bármi megeshet...
még annyit: én németországból hozattam olyannal aki ezzel foglalkozik ... előbb interneten kinéztem párat, ő végigtelefonálta azokat a kereskedőket, aztán kiválasztott egyet és kimentek érte szakemberek műszerekkel
csak érdekességként: volt egy valami álom ár, megjelenés, km összetétel, és nagyon akartam ... felhívta, beszélt vele és mondta nekem: Ez török kereskedő, ettől nem veszünk.
A hangsúlya alapján nem is kérdeztem, hogy miért nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!