A The Sims3-ban hogyan lehet az, hogy az emberek ne nézzenek csalfának, hogy "tiszta" legyek a szemükben?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez a simsemnek egy picikét nehéz feladat lesz,mert összesen 10 reménytelen partnere van,de mindig otthon szokott találkozni velük egyesével. (Egyedül lakik.) De véletlen egyszer mivel a beállításoknál a legmagasabb fokozatra állítottam be a simek önakaratát,ezért amikor nem figyeltem simemre az utcán, ő és a partnere,elkezdtek egymással flörtölni. Ez az eset kb 3-4 alkalommal történt meg,úgyhogy most csalfa vagyok a város szemében.2015. márc. 29. 18:20
1/2 anonim válasza:
van olyan pontokért vehető tulajdonság, amikor a simeket nem izgatja, ha megcsalják egymást
és olyan 40 ezer pont körül van tiszta lap is
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor valószínű,hogy megveszem,mert már gerinctelennek neveznek. . .
2015. márc. 29. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!