Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 14-15 év körüli tini lányk...

A 14-15 év körüli tini lányk szemében miért csúnya szinte minden fiú, egyáltalán mitől helyes és vonzó egy fiú az ő szemükben?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem miért rondáznak le, szerintem tök cuki vagyok, nincs bennem semmi csúnya, igazán szerethető is vagyok, csak adjanak időt, hogy alaposan megismerjenek. Azért mondom, mert kép nélkül volt, hogy több hónapig eldumálgatttam lányokkal és például ilyeneket írt már a csaj magától, hogy tök jó fej vagyok meg mindig meg tudom nevettetni. Jobbá teszem a napjait. Mégis, mikor jön a tali, szinten minden lány eltűnik utána és nem is keres többé. Lehet az a baj, hogy nem vagyok kigyúrva, hanem vézna típus vagyok? Vagy egyszerűen a fejem ronda?
2014. júl. 8. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk mi ezt?

Küldessz egy képet priviben?

2014. júl. 8. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? :)
2014. júl. 8. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Küldj légyszi képet, és én őszintén leírom, hogy mi lehet a "hiba", már ha létezik. :)
2014. júl. 8. 22:02
 4/8 C0r3 ***** válasza:
Hát nem tudom. Szerintem azért az durva, hogy minden :D Azért én is kíváncsi lennék, hogy rám mit mondanak a kívülálló lányok. (16F)
2014. júl. 8. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 8. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen gyökér vagy és ez neten nem jött át nekik.
2014. júl. 8. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
A "vézna típus" épp nem divat. Bocs.
2014. júl. 8. 23:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, h nem tudok hízni.
2014. júl. 8. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!