Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj, ha nem...

Velem van a baj, ha nem vagyok képes megemészteni és beletörődni, hogy a lányok nem tartanak vonzó fiúnak? Nagyon gáz ha folyton próbálkozom lányoknál, annak ellenére, hogy már jó ideje tudom egy ronda, nem vonzó srác vagyok a szemükben?

Figyelt kérdés
Én mégsem bírok megállni, vágyom a lányok testére, szeretnék barátőt is, érezni akarom a finom kis nőies testüket. Imádom a testiséget, a szexuális dolgokat, a lányok érintésést, a csókot, a pettinget a szexet. Nagy ritkán összejön csók, ölelés, néha petting is, rendes szex még nem, de remélem egy nap ez is meg lesz. Ronda vagyok és hiába vagyok klassz jellem (lányok szerint, akik általában képet sem láttak még rólam és csak így hajlandóak ismerkedni velem neten, élőben reménytelen a dolog a külsőm miatt) nem elég ahhoz, hogy járjanak velem vagy akarjanak szexelni is. Nem vagyok egy vonzó srác, ha leírnám testi adottságaimat egyből ti is egyetértenétek velem. Ráadásul az arcszerkezetem is elég asszimetrikus, csúnya, aránytalan. Csak az a férfias bennem, hogy megőrülök a női testért, imádom nézni, felizgulok rá folyton.
2014. júl. 12. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szar lehet
2014. júl. 12. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Az életben vannak dolgok amiken változtathatunk, és vannak amibe bele kell törődni. Egyszer biztos összejön a szex, de sosem lesz olyan kapcsolatod l, élményed a nőkkel, mint egy "szépfiúnak". Ez van, én nem is foglalkozok a lányokkal, nem próbálkozok, inkább kompenzálok. Ha már kívül nem megy, akkor legalább az agyam működjön.
2014. júl. 12. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Változtass magadon, ás stílus/haj, hátha van ami jobban áll neked, tanuld meg értékelni magadat, pocsék lehet a kisugárzásod ami néha sokkal fontosabb mint a külső.
2014. júl. 12. 23:33
 4/7 anonim válasza:

Mi a baj arcod ronda vagy a alakod?

Ragya pattanás? Hány éves vagy?

2014. júl. 12. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
kezdj el edzeni, nekem sokat segített ;)
2014. júl. 12. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerezz sok pénzt és irány a plasztikai sebész.
2014. júl. 13. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy van még önbizalmad és merszed próbálkozni továbbra is.Nekem annyira leépültek ezek a folyamatos visszautasítások miatt,hogy már semmi kedvem és merszem sincsen odamenni és kezdeményezni.És én még csókig sem jutottam el sajnos. :/ többről meg aztán maximum álmodhatok...

23/F

2014. júl. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!