League of Legends melyik championt vegyem meg?
Figyelt kérdés
Az esélyesek: Diana,Rengar,kha'zix, szerintetek melyik jobb és miért.nektek melyik a kedvenc hősötök?
és tudnátok mondani egy véleményt ezekről?
2014. nov. 2. 18:54
11/20 anonim válasza:
Lee sin op jungler. Főleg ha fél-tanky. Nem tudod megölni, mert sok élete és páncélja van, ÉS mert a spelljei által bazinagy mobility-je van, és ő hamar kivégez téged, mivel half-tanky, van elég damage-e is :3
12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. hasznosak voltak. amugy már lee sin en énis elgondolkodtam és ki is próbáltam már mikor ingyenes volt de vele nemsikerült jól játszanom.
2014. nov. 4. 09:57
13/20 anonim válasza:
Mindenbe bele lehet tanulni. Én kassadinnal vagyok így. Állítólag op mage, de nekem nagyon nem fekszik, használhatatlannak tartom.
14/20 anonim válasza:
Kassadin nem mage, hanem AP assasin, és OP champion, még a sorozatos nerfek ellenére is, bár a silence elvétele óta már nem az a kiegyensúlyozatlanul erős gyilkológép, ami régen volt. Szerintem nem is különösebben nehéz champ, én kifejezetten szeretem, ezért örülök, hogy megint meta lett, csak mid helyett topra.
15/20 anonim válasza:
Nekem mage = ap-t használó champ. Nem az assassin, nem a tank, nem a harcos, szimplán a mágikus erőt használó champek :3 saját fogalomrendszerem van X')
16/20 A kérdező kommentje:
megvettem Dianát és nagyon jó :D normal játékokba miden voltam vele meg topon és elég szép statokat hoztam vele.
és amugy teamfightba Rengar vagy kha'zix al lehet hasznosabb lenni? mert ugye mind2 igazán 1 ellenfélre tud fókuszálni a képességeivel. meg ha valaki tud pár tippet dianához szivesen meghalgatom
2014. nov. 4. 17:39
17/20 anonim válasza:
Ajjjj istenem, mért nem hagyjátok már abba ezt az op-zást. Attol hogy valaki jo egy championnel attol még nem op, csak ő jol játszik vele, az a champion neki való.
18/20 anonim válasza:
Op=overpowered. Magyarán veszett erős annak a számára aki megfogalmazza a mondatot :3 én csak a noobozást utálom, meg a reportozást, tudod :) Valahogy nekem ezek az igazi csapatmunkás kiáltások nem jönnek be.
19/20 anonim válasza:
tudom hogy mit jelent az az op... de néhány ember már az egész championra azt mondja hogy op, csak azért mert jo velük
20/20 anonim válasza:
Truth. De a legtöbb champ-ben tényleg van valami ami jó kezekben op-vá teszi :D "egy nap egy klón egyedi akart lenni, és levette a sisakját, és azt mondta, mostmár egyedi vagyok. Erre a többiek is levették, és azt mondták, mostmár mind egyediek vagyunk." ha érted a hasonlatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!