Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends melyik...

League of Legends melyik championt vegyem meg?

Figyelt kérdés
már egy ideje játszok a lollal de még eléggé kezdő vagyok csak 19es és az ilyen orgyilkos,assassin karakterek tetszenek de nem vetem meg a többit, ami azt illeti gnar,akali,shyvanán gondolkozom, szerintetek meiket éri meg jobban megvenni és miért? meg ha van valami jó champion számotokra ami tetszik írjátok le hátha nekem is megváltozik a döntésem :D és még hogy nektek mi a kedvencetek és miért.

2014. okt. 19. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Helyesírási szótárat javaslom, leárazva onlibn csak 0 IP.

Az én kedvencem Orianna, nagy területi burstot tol le, teamfightban az egyik legjobb (ha nem a legjobb) mides champion az ultija és a területben sebző spellek miatt. Az assasinok közül Fizzt szeretem a legjobban, mert az E területi burstsebzés, így az assasinoknál szokatlan módon nem 1 ellenfelet tudsz csak kifókuszálni, hanem több embernek bírsz teamfightban egyszerre komoly sebzést leosztani, ezért használják gyakran LCS-ben is.

2014. okt. 19. 21:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Imádom Zedet, bár meg kell tanulni. Szeretem Fiorát, nem túl nehéz, de meg kell tanulni vele a papírlétet, de olyan damage-e van már early game-ben ha a W-jét maxolod hogy kell összesen 5-6 autoattack és halott a célpont. Ultija megér egy misét. Mikor össze vissza pattogsz, mint yi Q-ja, és ütésenként 500-akat ráver az ellenfélre, na az vicces. Yasuo is nagyon jó, de őt neked nem ajánlom. Nagyon NAAAGYON nehéz igazán jól használni. Anivia. Na ő mage, úgy eszi a manát mint a vajaskenyeret, eleinte nem árt neki a kék buff. gyúrj rá a movement speed-re eleinte, hidd el hasznos lesz, a passzívod úgy is életben tart early game-ben. Hatalmas sebzése van, CC-je, tehát tud bénítani. Az ultija egy hatalmas örvény, aminek 6+8 másodperc cooldown-ja van. Aranyos mit ne mondjak :D Kata. Na kata. Ő vele tanulni kell úgyszint, de nagyon kemény. Szépeket sebez az ultija, főleg a játék eleje felé, simán fent tudja tartani midet ha ügyes a használója. Bár figyelmeztetlek, minden champhez kell minimális tudás, és el kell őket sajátítani hogy jól tudj játszani. Egyszerre egyet pécézz ki magadnak és azt sajátítsd el.
2014. okt. 19. 22:34
 3/16 A kérdező kommentje:

nekem már megvan zed, normal meccseken általába jól megy és pozitív statokat tudok hozni vele. de teamfightokba nem vagyok vele túl jó.meg valamikor late game be nem sebzek vele annyit hogy ultival meg a többi skillel megöljem az enemyt. ha tudnátok mondani pár tippet hozzá azt megköszönném és hogy mikor mit érdemes neki venni.

helyesírási hibákért bocsi.

2014. okt. 20. 07:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Mert még nem tudsz focusolni. Olyan nincs, hogy zed late gamebe ne ölné meg az adc-t ulti+spellekkel.
2014. okt. 20. 08:57
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem megy érdemes rúnákhoz folyamodni. Elképesztőeket lehet vele sebezni early game-ben. De ha leszeded a fele életét blade-el, akár be is dive-olhatsz turret alá ultival, és max visszateleportálsz az R-el. Amúgy még ultinál annyi a trükk hogyha lehelyezed a W-d, nagyobbat sebez az ultid mert 3 árnyék támad. Az ultid lényege, hogy az ulti aktiválás és a jel aktiválódása közti sebzés egy részét kapja meg magic damage-ben

tehát. Ráultizol, semmit nem kímélve ütöd mint az állat, és jó nagy sebzést kap. Csak akkor fog meghalni a jel hatásától ha a feje fölött van egy suriken. Vagy... azt hiszem az árnyék sebzését számolja az ulti, nem a tiéd.

2014. okt. 20. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Én ajánlom Swaint, nagyon kemény champion late game-ben az ultija miatt. Nagy sebzése van és szívós is az átlag midesekhez képest. Rod of Ages és Zhonya core item neki, amire figyelni kell az a mana, mert azt eszi rendesen. Hátránya a viszonylag kicsi range, nem tól mozgékony és early game-ben alig van waweclear-je. Viszont iszonyat kemény teamfightokban.
2014. okt. 21. 19:09
 7/16 anonim ***** válasza:
azt ajánlom ne hősöket vegyél az még ráér vegyél rúnákat most még nem tudod mennyire fontosak a rúnák de gpndolj bele milyen jó, hogy neked van rúnád és az enemynek nincs és neked több a damaged
2014. okt. 23. 18:26
 8/16 anonim ***** válasza:
RAMMUS OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. okt. 23. 18:27
 9/16 anonim válasza:
GNNNAAAAAAAAAARRR!
2014. okt. 23. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Megjöttek a caps lock-os gyerekek is. Már csak a noobozós meg a reportozós gyerekek hiányoznak :3
2014. okt. 23. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!