League of Legends: Melyik championt vegyem meg?
Figyelt kérdés
Top,jungle,és esetleg ad mides kéne. Gondolkodtam Rivenen,lee sinen,renektonon,wukongon de nemtudok dönteni,szóval kéne egy kis segítség indoklással.Előre is köszi!2014. aug. 20. 22:27
1/5 anonim válasza:
top:ha a legjobbat akarod akkor ireliát vegyél,vagyis nekem ez a kedvencem,ezzel bármit el lehet verni,de tényleg bármit
jungle:ott nem vagyok otthonos deudyr,lee ésjarvan a legjobb
mid:zed yasou talon,itt nincs mit mondani
de a skillednek megfelelő karaktert válassz,mert van ami nem olyan könnyű ha komolyabban akarod vele tolni
2/5 anonim válasza:
Jungle: Maokai. A hordozható ultival nagyon erős lett. Late gameben talán vayne a legjobb tankok ellen, de Maokait 1v1-be még ő se öli meg.
Mid: Yasuo. Összetett és erős. Könnyű vele farmolni, vele lett meg először a 300cs 28:14alatt, ami csak 20mp-vel marad el a leggyorsabb 25. LCS farmtól(8hónappal ezelőtti adat). Egyszerűen nagyon könnyű.
Top: Nida. Poke és óriási dmg.
3/5 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm szerintem lee sin-lesz..de wukongról vélemény?
2014. aug. 21. 09:47
4/5 anonim válasza:
wukong jungle-be papír,top-ra nagyon jó,és 2.-nak üzenném,hogy nida mióta jó top-ra?szinte bármivel megeszem,useless gyenge,teamfight-ba még rosszabb
5/5 anonim válasza:
Lee Sin-t vedd meg: 1.Nincs mana. 2.Nagyon gyors és erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!