Ingyen League of legends kódokat keresek amiket be lehet aktiválni és ad skin championt vagy ip, rp ikont stb?
EZ biztos jó.
Miért te nem szeretnél kódot ?
amugy jó a komi köszi :D
Tristana, és Alistar skin van ingyen, nem túl szépek.
Már nem emlékszem a menetére, de fent van neten keress rá.
Nekem már megvan tristana Alistar aktiválva skinnel együtt sőt még Rémlovag garen is
Én főleg Hp vagy Rp kódot szeretnék mert most akciós tresh és nagyon szeretem
Nye-nye-nye, nekem Thresh a main-em... Egyébként sehonnan. Én is nagyon sokat kerestem, de az összes árverés. A végén ilyen hülye Survey-ket kell csinálnod, amitől a semmibe vész kB 3000ft-od és a kód sem jó (nem tapasztalt :D). Ezekazokoka "nyerj egy iPhone-t",stb... Ezeknél mindíg el kell olvasni ami alá van írva, mert ott leírják, hogy 300ft az esemes, aztán mivel résztvettél, havonta vonnak egy Kilót (1000ft) és csak Mégegy Esemessel tucc leiratkozni. Ilyenkor jó, ha ékezet van a városnevedben, mert sokszor írják, hogy "Vegyél Részt A Tatab?nyai Sorsoláson!!!" Ilyenkor [[CountryName]]-et használnak, így az ismeretlen karaktereket kikérdőjelezi, és rá lehet jönni hogy csalás.
Ne is keress, mert sokkal több pénzt veszítesz, mintha csak kifizetnéd az
Rp-t.
#?-re mondom, hogy hiába osztanak ki 100 kódot, perceken belül mindet elkapkodják. Ha nem te látod meg elsőnek, nincs esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!