Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ingyen League of legends...

Ingyen League of legends kódokat keresek amiket be lehet aktiválni és ad skin championt vagy ip, rp ikont stb?

Figyelt kérdés
Ha like.olni vagy feliratkizni kell nembaj csak adjon valamit :D

#League of Legends #ingyen kódok.
2014. jún. 20. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
ehes diszno makkrol almodik...
2014. jún. 20. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:

EZ biztos jó.

Miért te nem szeretnél kódot ?

amugy jó a komi köszi :D

2014. jún. 20. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Tristana, és Alistar skin van ingyen, nem túl szépek.

Már nem emlékszem a menetére, de fent van neten keress rá.

2014. jún. 20. 17:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem már megvan tristana Alistar aktiválva skinnel együtt sőt még Rémlovag garen is

Én főleg Hp vagy Rp kódot szeretnék mert most akciós tresh és nagyon szeretem

2014. jún. 20. 21:58
 5/7 savanyújóska ***** válasza:
Erősen felejts el, nyilván végtelen helyen kínálják, de azért lopott/ki tudja honnan bányászott kóddal jó esélyed van banra is... Egyébként még a nagyobb streamerek szoktak időnként olyat, hogy szétdobálnak mondjuk 100 kódot. (De ott is skin és champ megy, nem RP.) IP-t meg eleve nem tudsz venni pénzért, arra ott az RP.
2014. jún. 21. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Nye-nye-nye, nekem Thresh a main-em... Egyébként sehonnan. Én is nagyon sokat kerestem, de az összes árverés. A végén ilyen hülye Survey-ket kell csinálnod, amitől a semmibe vész kB 3000ft-od és a kód sem jó (nem tapasztalt :D). Ezekazokoka "nyerj egy iPhone-t",stb... Ezeknél mindíg el kell olvasni ami alá van írva, mert ott leírják, hogy 300ft az esemes, aztán mivel résztvettél, havonta vonnak egy Kilót (1000ft) és csak Mégegy Esemessel tucc leiratkozni. Ilyenkor jó, ha ékezet van a városnevedben, mert sokszor írják, hogy "Vegyél Részt A Tatab?nyai Sorsoláson!!!" Ilyenkor [[CountryName]]-et használnak, így az ismeretlen karaktereket kikérdőjelezi, és rá lehet jönni hogy csalás.

Ne is keress, mert sokkal több pénzt veszítesz, mintha csak kifizetnéd az

Rp-t.

#?-re mondom, hogy hiába osztanak ki 100 kódot, perceken belül mindet elkapkodják. Ha nem te látod meg elsőnek, nincs esélyed.

2014. júl. 3. 12:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. júl. 13. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!