Milyen skint kapnak a magyar lolosok?
Figyelt kérdés
Ugye állítólag kapunk skin csak azt nem tudom hogy kire és mikor2014. máj. 16. 20:42
1/16 anonim válasza:
Annyit tudni, hogy női karakter.
2/16 anonim válasza:
Sokan Turul Aniviát mondanak, de szerintem inkább Quinn, egy turullal :D
3/16 anonim válasza:
Sőt, lemerem fogadni, hogy Quinn... alig van skinje, íjász, ami ugye elég magyaros, akkor ott a madara. :)
4/16 A kérdező kommentje:
És akkor a championt is ingyen megkapjuk?
2014. máj. 17. 07:41
5/16 anonim válasza:
Meg, de ez a trurul téma puszta találgatás. Főleg, hogy elvileg egy meglévő skint kapunk meg, csak egyedi hangokkal.
6/16 anonim válasza:
bocsi az offért, de csak azok fogják megkapni, akik magyar hanggal játszák? Mert én angolul játszom.
7/16 anonim válasza:
Valószínű, különben hogyan igazolod, hogy magyar vagy? (Pont a magyarítás népszerűsítése lenne a cél ezzel.)
8/16 anonim válasza:
De nekem valahogy nem tetszik a magyarítás.
9/16 anonim válasza:
Maximum írsz a supportnak, egy szép magyar levél + ip cím csak elég.
10/16 anonim válasza:
Ingyen skin magyaroknak? Ezt hol lehetett vagy lehet olvasni? Vagy ti honnan tudtátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!