League of Legends melyik championt vegyem meg?
Az esélyesek: Diana,Rengar,kha'zix, szerintetek melyik jobb és miért.nektek melyik a kedvenc hősötök?
és tudnátok mondani egy véleményt ezekről?
Heló!
Azt, amelyiket kipróbátlad és tetszik. Egyik sem könny azok közül, akiket mondtál - ezt azért mondom, mert úgy gondolom, nem vagy még annyira tapasztlat játékos.
Próbáld ki, amelyiket tudod, és ha tetszik ,vedd meg.
Nekem tresh, leona, galio, darius a kedvencem.
Ha nem ismered Dianat, miért írod, hogy "minden lane-re találsz nála jobbat"?
Egy hihetetlenül erős hőst szóltál le, aki a képességei révén meccseket dönt el.
"akármit is veszel kb 20-50 meccs után belejössz nagyon"
Ha érzi a hőst, neki való, akkor talán van rá esély.
Szívesen megnéznék egy "nagyon belejött" tresht, hogy úgy 30 meccs után képes-e arra, amire én, több száz játék után, mert hogy 20-50 játék nem a "nagyon belejösszről" szól, az tuti.
"viszont ha ügyes vagy akkor mindig tied lesznek a killek ha akarod"
Az egyik legfontosabb lépés a rossz jungle felé kérdező, én ezt ignorálnám.
Nem segítettem? Dehogynem. Ott volt az első váalszom. Aztán pedig segítettem neki, hogy ne az olyan low - a két kommented alapján egyértelműen ez jön le - tanácsait kvöesse, aki az egiyk hőst még csak látásból sem ismeri.
Az olyan hozzászólások, mint a tiéd vezetik tévútra és bronze 5-be az embereket. De amíg mi itt vagyunk, segítünk, hogy ne kapjatok akkora teret :).
Kedves kérdező, javaslom, hogy tényleg a hatosra hallgatsz, a többiek úgy okoskodnak, hogy csak halvány fogalmaik vannak a játékról. Nem vagyok platos, de kellően régóta játszom és olvasok a témában, hogy ezt egyértelműen meg tudjam állapítani. Most Khazix eléggé jónak számít, bajnokságban is újra gyakran használják. Kifejezetten skilles champ, mivel nagy sebzése van, de rém papír az elején. A játék elején ő az a jungler, akivel érdemes elvinni pár killt, utánna már viszonylag könnyű vele carryzni, ha a mechanikát begyakoroltad. Nagy hátránya, hogyha early gamben becampelik vagy más módon hátrányba kerül,akkor bukta meccs. Diana egy nagyon erős assasin midre és junglebe is, nem olyan nehéz, de azért messze nem egy Akali/Katarina...
Rengar most annyira nem meta, 6. szint előtt nagyon nehéz vele gankelni, ha az ellenfelek értelmesen játszanak. A kedvenc hősös kérdésre senki nem válaszolt, eddig, de én azért megteszem. Nekem Veigar a kedvencem, elég keveset játszott, mert a mostani játékstílustrendbe nem illeszkedik, de olyan champ, akit masterelve nagyon komoly meglepetéseket tudsz okozni az ellenfeleknek, ha jól stackeled a Q-t a játék végére óriási burstod lesz, egy ultival jó eséllyel megölöd az ellenfél AP carryjét olyan 75-80% HP-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!