A World of Tanks-ban mi a véleményetek a Comet-ről? Megéri megvenni?
Köszi a véleményt :) Ha tudsz még segíteni, lenne két kérdésem még:
1. Melyiket érdemesebb megvenni? Comet vagy T25/2?
2. Van egy alap JPanther2-őm. Csak nagyon ritkán játszok vele, eddig nem nagyon jött be. Szerinted adjam el, és lesz belőle pént a Cometre és a T25/2-re, vagy inkább tartsam meg és farmoljak kreditet más tankokkal?
1: Erre nehéz válaszolni mert két teljesen más stílust képviselő páncélos. Az egyik közepes tank a másik páncélvadász (bár vannak átfedések közöttük). T25/2-esem nem volt így érdemben nyilatkozni nem tudok felőle. Ha páncélvadászokat akarsz akkor T25/2 ha meg közepest akkor Comet.
2: Én mindig úgy voltam vele, hogy egy tankot csak akkor szabad eladni ha teljesen minden ki van rajta fullozva(bár lehet ez csak az én rögeszmém). Ha nincs kredited szerezz be egy jó 5-ös tankot (KV-1, M4 Sherman, StuG-III..stb) és azzal játsszál mert azok szépen csengetnek. Én pl a Tigris I-essel is rengeteg pénzt tudok csatánként zsebre vágni (csak ha irdatlan rossz köröm van akkor mínuszos) és főként ezzel keresek pénzt a többi nagyobb gépem fenntartására. Szóval szerintem ne add el a Vadászpárduc II-esed amíg nincs kifullozva.
Én szeretem, lassan meglesz a Centurion I, szóval búcsúzni fogunk egymástól, de jó kis tanknak tartom.
Jó dpm, jó ágyúsüllyedés, azért nem egy lomha dög, használható toronypáncél, szóval jó kis tank, én ajánlom.
Semmi baj, kérdezz nyugodtan.
Farmtanknak az 5-ös és 6-os tankok a legjobbak.
5-ösök közül: KV-1, BDR, T1 heavy, m4 sherman, pzIV, Stug III, SU-85, T67 ( ezek jutottak most eszembe, szóval ez nem azt jelenti, hogy a többi 5-ös tankkal nem lehet keresni)
6-osok közül is a legtöbb jó, de azért itt már vannak tankok, melyeknek drága a lőszerük, például at általad írt SU-100-nak. A cromwell amúgy tökéletes pénzkeresésre.
Egyébként ebben a hónapban van a TOGtober nevű küldi, aminek keretében szert tehetsz egy TOG II-es, tier6-os, prémium nehéztankra. 15-ször kell teljesítened a daily challenge nevű küldit, természetesen 15 külön napon, egy napon az összeset, de egyél többet sem lehet. A daily challenge lényege: 5 győztes csatában végezz a csapatod top 10 XP szerzője között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!