Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet úgy WoW-ozni, hogy nem...

Lehet úgy WoW-ozni, hogy nem válsz függővé?

Figyelt kérdés

Mármint hogy jársz iskolába és/vagy munkába, haverok, barátnő és mellette eljátszogatni vele amikor van időd.

Az elmúlt pár évben több haverom is mondta, hogy kipróbálta és nagyon adja. Viszont abban az időszakban, mikor tolták csomószor napokig nem láttam őket, meg pár hónapig teljesen bele voltak habarodva. (bár ők utána megunták, és abbahagyták) Illetve mindenki hallotta ezeket a sztorikat, hogy hány WoW-függő ember van, meg hogy mennyire tönkrement az életük, amiatt, hogy belebolondultak a játékba.

Emiatt kissé félek kipróbálni. Egyetemre járok, és nem kéne egy játék miatt kibukni vagy megcsúszni.

Tapasztalatok? Gondolom van itt olyan, aki játszott/játszik vele. Titeket mennyire szippantott be?

2014. szept. 28. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ésszel kell játszani és előbb a kötelességeidet teljesíteni,, aztán gép elé ülni. Sok ismerősöm van, aki napközben melózik, párja van, de játszik is. Nyilván ha hazaérsz a suliból és éjjel 4-ig a wow előtt ülsz, az már gáz. Akinek ennyire tönkrevágja a wow az életét, az meg meg is érdemli. Én is toltam vele, ráfüggtem egy időben csúnyán, de otthagytam még azelőtt, hogy végleg elcseszte volna az életem. Azóta nem is függtem vissza komolyabban.
2014. szept. 28. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én tudtam úgy, bár nem játszottam vele sokáig, elég low voltam xD
2014. szept. 28. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Maga a jatekoson mulik, ennyi erovel lehetsz barmilyen masik jatek rabja is rlveszted a fonalat
2014. szept. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!