Milyen játékokat játszodtok legszívesebben PC-én? Olyanra gondolok ami nem tesz függőve csak lazán élvezed. (Wow, Cs, Diablo, LoL) Kizárva.
GTA sorozat
Saints Row 3
Just Cause 2
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Dead Space 1,2
The Witcher 1,2
Most kapásból ennyit tudok, de írhatnál egy konfigot, és játékkategóriákat.
Olyan játék nem létezik, hogy csak lazán élvezed és nem leszel függő.
Én is lazán élveztem a dead space-t és amikor hallottam a 2. részének a megjelenését egy kicsit belázasodtam tőle :P
Gondolhatod mi volt a 3. résznél...
Amúgy én a resident evil trilógiát ajánlom, az egy olyan játék, amibe ha belejössz, érted a történetét, szereted a karaktereket egy életre való élményt ad!
Ez esetben ajánlom az Umbrella chroniclessel vagy a zeroval kezdeni, ha nem akarod a resident evil 1-el, aminek elég rossz a grafikája, de azon kívül a játékélmény óriási. Viszont a fentebb említett 2 rész is az 1. részt játssza el, csak azokban a jó grafi is megvan és az élmény is. Azután jöhet a 2. rész. Amit ha szintén nem akarsz rossz minőségben játszani, akkor darkside chronicles, remake (asszem), Operation Raccoon city (a 2. részről van még pár, mert az volt a leghíresebb de így fejből nem tudom)
Tudod mit?
Nézz szét itt és a megjelenési évszámok szerint játszd őket, természetesen magyarosítással, ha nem tudsz angolul.
Én amikor lejátszottam a RE 1-et a leges legelső részét, már akkor függő lettem. Persze ezt csak akkor éreztem meg, amikor megláttam a wikit, hogy milyen sok rész van még...
CoD egyjátékosok (4. résztől játszottam, kb. 4 óra/rész, rövidek, de élvezetesek, szerintem elég jó sztorikkal)
Assassin's Creedek
Skyrim
Orcs must die
Amnesia: The Dark Descent
Mivel a 2 amivel játszani szoktam (wow,d3) kizárva .. ezért
Street Fighter x Tekken
Megjegyzem, engem a LoL nem tett függővé, néhanapján letolok 1-2 meccset, de semmi komoly :)
Egyébként mostanában a Diablo III kiadása miatt elkezdtem bepótolni a második részt. 11 éves játék, de meglepően élvezetes :)
Egyébként a kedvemtől is függ, hogy milyen játékkal játszanék szívesen... NBA 2k11, Sims 3, Civilization 5, stb.
Battlefield 3. Számomra árad belole a frissesség, és nyugis játék. Nem olyan mint a CoD (amit szintén játszok) hogy leizzadsz mire vége a kornek. Multin játszd, az a király.
Star Wars Jedi Knight szériák nagyon jók, jó a sztori, jó a gameplay, egyszeruen más. Szerintem próbáld ki (multit nem játszottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!