World of Warcraft függővé tesz?
Figyelt kérdés
A World of Warcraft nevű játékot 1,5 éve tolom, tört szerveren ( tauri ) és sztetek függő játék? Érdemes inkább codozni mint wowozni?2013. okt. 12. 22:10
1/4 anonim válasza:
2006 óta wow függő jelentkezik. Könnyen függővé tehet. Egyszerűen beszippant, mindig van mit csinálni benne. Mióta elkezdtem kb. napi szinten játszottam eredetin patch 3.3-ig és catáig, és ekkor halt meg számomra a WoW nagy része. Ezen felül viszont még most is szívesen játszok vele. Manapság pár hónapig már nem játszottam, de blizz adott ingyen 1 hetet, és ez újra megkívántatta velem...
2/4 anonim válasza:
Te osztod be a saját idődet, ha nem megy a szociális életed kárára hát csináld. Egyébként a Taurin nincs kocka, alig van működő countent benne, eredetin látnád mennyi nolifer van...
3/4 anonim válasza:
Én csak eredetin játszottam 2005 nyara és 2009 ősze között, de nolifer kockával soha nem találkoztam.
Olyannal igen akinek a karaktere egész nap fent volt, de róla tudtam, hogy van többen használják az accot, vagy botol.
Általában olyanokat tesz függővé akiknek amúgy sincs semmi az életükben ami lefoglalná. Eredetin meg sokkal több felnőtt játszik akik család és munka mellett wowoznak. Ez inkább ilyen kamasz/tini betegség.
Ha a wow nem akkor más játék tenné őket függővé. Ez nem a játékok hibája, hanem a játékosoké.
4/4 anonim válasza:
Engem nem tett azzá. Négyes szintű voltam, mikor fogtam, és letörölte a p!csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!