Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gyerekek tűnnek el a Talking...

Gyerekek tűnnek el a Talking játékok által? Tényleg életveszélyessé válhat egy androidos játék?

Figyelt kérdés

A Facebookon láttam egy képet, csak sajnos nem tudtam ide beilleszteni, hogy ti is lássátok, de az volt a kép lényege, hogy egy ember Angela és Tom meg ezek a Talkingos állatok szemén keresztül figyeli meg a gyerekeket,kideríti, hogy hol laknak, és, hogy már több gyerek ennek áldozatává vált,.eltűnt.

Aki tud erről valamit, van véleménye az kérem segítsen nekem. Köszönöm.

#veszély #törlés #Talking Tom #Talking Angela #gyerekek eltűnése #Talking Ginger
2014. szept. 12. 05:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim válasza:

...Nemtom, hogy igaz-e, de már èn is hallottam róla. Állitólag abban a felnevelösben nincs kamera, csak azt az adatot tudják megszerezni amit a válaszolgatós játèkba irsz be, megkèrdezi, hogy hol laksz meg ilyenek. Az egyik barátn ömnèl kom ilyet

kèrdezettèsazonnal let

2015. máj. 1. 12:54
 52/70 anonim válasza:
*Letörölte, bocs szóközökèrt is
2015. máj. 1. 12:57
 53/70 DorkoC válasza:
És megkérdezi h hol laksz akkor mivan?? Mondod neki Budapest.. azt ennyi.. nem fenyegetett meg hogy mond el a lakcímedet meg a házszámot meg az utcaszámot meg stb... KOMOLYAN emberek.. nem írok többet mert már szánalom amit ti itt állítotok.. Randinál mi lesz? A pasi megkérdezi hogy hol laksz te síkítva szaladsz el és övültöd hogy te rohadt pedofil állat meleg gyökér... -.-
2015. máj. 1. 12:58
 54/70 anonim ***** válasza:
76%
Sok kis pisis! Ez csak egy creepypasta féleség! Amit, gondolom a sok okos ember azt se tudja mi az! Ez nem valós! Meg sem lehetne ezt csinálni emberek! Bátyám programozó, informatikus, hackelni is tud... Ő kijelentette, hogy ez nem megvalósítható! Ahoz fel kéne törni a google play szerverét és méghozzá a játékot is átkéne írni! Ha pedig a google play szervert feltörik, azt azonnal észrevenné a google és leállítaná a szervert, vagy figyelmeztetne! Ez nem így megy emberek, hogy hupsz feltörtem, szopás van! Atyq úr isten! Ez az Angelás dolog olyan, mint a The legend of Zelda mayors mask és a sonic.exe creepypasta! Egy ember kitalálta, felrakta internetre (egy kis szerkesztgetés, egy kis kamuzás) és voala! A többi hülye meg terjesztette tovább! Ha igaz lenne, akkor a hírekbe is bemondanák nem de? A macska meg alapból ilyen kérdéseket kérdez, mivel KIS GYEREKEKNEK LETT KITALÁLVA!!!! Gondolkozzatok már egy kicsit! Tiszta vicc! :D
2015. máj. 1. 14:38
 55/70 anonim válasza:

Ez az egész egy kib*szott nagy KAMU!

[link]

Most komolyan, gondolkozzatok már!!

2015. máj. 2. 10:21
 56/70 anonim ***** válasza:

ezt Amerikába kezdték el terjeszteni 2014ben .A bözsinénis cumo már lement ezért kitaláltak egy új sztorit ami félelmetes és biztos nagyon sokan elfogják hinni. Sok cikket láttam ezzel kapcsolatban...és egy valamit nem értek..h hogy kapcsolódik a My Talking Angela a feketekocsis gyerekrablásokhoz?szervkereskedők eddig is voltak és sajnos lesznek is..és ez a játék is már vagy 5 éve létezik..miért pont most kapták fel?? ja es a Miskolcon élő ismerősöm elmondta h semmilyen gyerekrablás nem történt, még a rendőrség is cáfolta. Ezt a hírt néhány hónapja egy hülye írta ki...és hát elterjedt, olyannyira h mindenki ezt osztogatja. Továbbá, a félelem nagy skálája, hogy valaki hozz csapta, hogy lenyomoznak, elrabolnak.

Igen, csak nem egy ilyen alkalmazás segít nekik, hanem oda mennek hozzád az utcán, és elvisznek.

És fekete telepjáró, rendszám nélkül nem közlekedhet úgy hogy ne szúrná ki egy rendőr az istenit.

Kérem... gondolkodjunk, lett egy pánik keltés, ami teljesen felesleges, igen, óvni kell a gyermekeket, de nem hiszem hogy ez az egész igaz lenne.

És basszus Amerikából pont ide Magyarországra jönne egy fekete autóval...

2015. máj. 2. 17:46
 57/70 anonim ***** válasza:
ja meg plusz apam programozó...és akkorát röhögött rajta. ez kész röhej...szerintetek fent maradna egy ilyen játék a googe playen?es mégis hogy tudna figyelni a szemével?a kijelzőn nincs kamera:'Daz előlapi meg nem a szeménél figyelne
2015. máj. 2. 17:52
 58/70 anonim válasza:
nekem azt mondták hogy minden talking tomban és angelában van kamera beleértve a my talking tomot és a my talking agelát is
2015. máj. 4. 16:08
 59/70 anonim ***** válasza:
Nem tudom én úgy hallottam csak a talking angelára vonatkozik. Elvileg nem igaz én letöltöttem tegnap 5 perc után letöröltem ma is letöltöttem szintén 5 perc után letöröltem de amikor le volt töltve is letakartam az első kamerát, sosem tudni. Haletöröltem utána már nem lehet baj ugye?:O
2015. máj. 5. 17:44
 60/70 EEz mind kamu... válasza:
Nehogy már elhigyétek hogy egy 40 éves pedofil figyel a szemén át nem figyel és ha figyelne is nem a szemén át hanem az első kamerádon. És hogy birna egyszerre több száz embernek válaszolni. És azért kérdez olyanokat mint pl. hol laksz , mi a neved , melyik suliba jársz mert gyerekeknek szól ez a játék és erre szinte minden gyerek tud válaszolni. Szóval nyugodtan töltsétek le nem fognak elrabolni...
2015. máj. 6. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!