Gyerekek tűnnek el a Talking játékok által? Tényleg életveszélyessé válhat egy androidos játék?
A Facebookon láttam egy képet, csak sajnos nem tudtam ide beilleszteni, hogy ti is lássátok, de az volt a kép lényege, hogy egy ember Angela és Tom meg ezek a Talkingos állatok szemén keresztül figyeli meg a gyerekeket,kideríti, hogy hol laknak, és, hogy már több gyerek ennek áldozatává vált,.eltűnt.
Aki tud erről valamit, van véleménye az kérem segítsen nekem. Köszönöm.
...Nemtom, hogy igaz-e, de már èn is hallottam róla. Állitólag abban a felnevelösben nincs kamera, csak azt az adatot tudják megszerezni amit a válaszolgatós játèkba irsz be, megkèrdezi, hogy hol laksz meg ilyenek. Az egyik barátn ömnèl kom ilyet
kèrdezettèsazonnal let
ezt Amerikába kezdték el terjeszteni 2014ben .A bözsinénis cumo már lement ezért kitaláltak egy új sztorit ami félelmetes és biztos nagyon sokan elfogják hinni. Sok cikket láttam ezzel kapcsolatban...és egy valamit nem értek..h hogy kapcsolódik a My Talking Angela a feketekocsis gyerekrablásokhoz?szervkereskedők eddig is voltak és sajnos lesznek is..és ez a játék is már vagy 5 éve létezik..miért pont most kapták fel?? ja es a Miskolcon élő ismerősöm elmondta h semmilyen gyerekrablás nem történt, még a rendőrség is cáfolta. Ezt a hírt néhány hónapja egy hülye írta ki...és hát elterjedt, olyannyira h mindenki ezt osztogatja. Továbbá, a félelem nagy skálája, hogy valaki hozz csapta, hogy lenyomoznak, elrabolnak.
Igen, csak nem egy ilyen alkalmazás segít nekik, hanem oda mennek hozzád az utcán, és elvisznek.
És fekete telepjáró, rendszám nélkül nem közlekedhet úgy hogy ne szúrná ki egy rendőr az istenit.
Kérem... gondolkodjunk, lett egy pánik keltés, ami teljesen felesleges, igen, óvni kell a gyermekeket, de nem hiszem hogy ez az egész igaz lenne.
És basszus Amerikából pont ide Magyarországra jönne egy fekete autóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!