Gyerekek tűnnek el a Talking játékok által? Tényleg életveszélyessé válhat egy androidos játék?
A Facebookon láttam egy képet, csak sajnos nem tudtam ide beilleszteni, hogy ti is lássátok, de az volt a kép lényege, hogy egy ember Angela és Tom meg ezek a Talkingos állatok szemén keresztül figyeli meg a gyerekeket,kideríti, hogy hol laknak, és, hogy már több gyerek ennek áldozatává vált,.eltűnt.
Aki tud erről valamit, van véleménye az kérem segítsen nekem. Köszönöm.
Igen, ez így van, az android játékok 40 éves pedofilokkal vannak összekötve. Az apple puszta gonoszságból és a gyerekek iránti undoruk miatt csinál ilyet. A Temple Run mögött egy 76 éves sorozatgyilkos ül például, és a téged követő majmok szemével figyeli a karaktered. És őt ezért fizetik, hogy figyelje a karaktered, úgy hogy te nem is tudsz róla.
Hány éves vagy, 9?
Egyébként, android telepítés előtt kér engedélyt az adott hardverhez való hozzáféréshez. Ezt egyébként később az appok alatti menüben szintén meg lehet tekinteni.
Amennyiben egy natúr játék hozzáférést kér pl kamerához, az már gyanús - de erősen kétlem, hogy ilyen játék fennmaradhat, google-nál régen törölték volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!