Gyerekek tűnnek el a Talking játékok által? Tényleg életveszélyessé válhat egy androidos játék?
Figyelt kérdés
A Facebookon láttam egy képet, csak sajnos nem tudtam ide beilleszteni, hogy ti is lássátok, de az volt a kép lényege, hogy egy ember Angela és Tom meg ezek a Talkingos állatok szemén keresztül figyeli meg a gyerekeket,kideríti, hogy hol laknak, és, hogy már több gyerek ennek áldozatává vált,.eltűnt.
Aki tud erről valamit, van véleménye az kérem segítsen nekem. Köszönöm.
2014. szept. 12. 05:47
11/70 Antal15 válasza:
Akkor most én is elgigok tűnni? :D
13/70 anonim válasza:
Nem tudom,de több mint egy hónapja játszok vele és még itt vagyok. Szépen cseperedik a cicus és nem találkoztam még egy pedofillal sem. Sőt.
14/70 anonim válasza:
Ez igaz! Általában nem mindenki lesz az áldozat csak egy rész... Én inkább letöltöm újra és utánajárok ennek és persze szigetelő szalagozom az elülső kamerám...
15/70 anonim válasza:
Ezt már én is hallottam és el hiszem.
Ezért én is le töröltem.
Az ilyenek nagyon vesszélyesek,úgy,hogy vigyázzunk!
16/70 anonim válasza:
Igen mindenre vonatkozik sajnos :/
17/70 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=18GThTOLcII lehet behozza a képet lehet nem de én is ma láttam ezt és kicsit durva.....
19/70 anonim válasza:
ömm....ez egy videó.....de...okéé
20/70 anonim válasza:
És ha csak hátul van kamerád?Akkor a lábadat láthatja csak.Amúgy én ezt nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!