Gyerekek tűnnek el a Talking játékok által? Tényleg életveszélyessé válhat egy androidos játék?
A Facebookon láttam egy képet, csak sajnos nem tudtam ide beilleszteni, hogy ti is lássátok, de az volt a kép lényege, hogy egy ember Angela és Tom meg ezek a Talkingos állatok szemén keresztül figyeli meg a gyerekeket,kideríti, hogy hol laknak, és, hogy már több gyerek ennek áldozatává vált,.eltűnt.
Aki tud erről valamit, van véleménye az kérem segítsen nekem. Köszönöm.
“FIGYELMEZTETÉS!
Ez nem pous de fontosnak tartom az épségeteket! Akinek meg van a Talking Angela alkalmazás az olvassa tovább!!!
Pár napja egy ember feltörte az alkalmazást! Ez az ember pedofil! Most rögtön töröljétek le az alkalmazást! Az ember aki feltörte 50 éves és a lányok telefon számát, adait is elkéri! De be tud törni a telefonodba is és megnézheti a képeid, zenéid stb. Szóval vigyázzatok! Közelebbről megnézve a szemében egy ember lapul! A képeken minden bizonyíték rajta van! Ha kikapcsolod az alkalmazást akkor is látni fog téged a kamerádon keresztül! Ha letörlöd lefagy elvileg a telefonod.
MEGTÖRTÉNT BESZÉLGETÉS:
Egy nap egy lány otthon maradt és nem ment suliba. A bátyjával leültek beszélgetni Angelával.
A macska ezt kérdezte: Hé, angelika, hol a bátyád?
Angelika: Itt ül mellettem.
Macska: Király! És mit csináltok?
Angelika: Nem tudom.
Macska. Ha randizni szoktál akkor mit szoktatok csinálni?
Angelika erre nem mondott semmit csak a bátyjára nézett és elpirult, a bátyja felhívta a rendőrséget akik nyomoztak és azt mondták valaki az alkalmazás mögött ül. Az alkalmazás mindig a randikról stb kérdezget mintha egy tini program lenne (de ez egy gyerek alkalmazás)
Hétfőn bekapcsolták az alkalmazást és a macska megkérdezte: Angelika, hogy van a bátyjád? (honnan tudja egy alkalmazás ezeket megjegyezni???)
Angela képessége (hogy chateljen stb.) ki van kapcsolva gyerek módban, de Angela megkérdezi a gyerekeket a nevükért stb gyerek módban is! De ennek nem kéne történnie.
Az interneten sok ahmis kép van (van olyan is amibe az 1D van benne de van amelyik igaz). A képeket végiglapozva találhattok még infót! Akinek van talking angelaja az törölje rögvest !!!!most…veszélyt jelent”
Én elhiszem*...de én nem félek.Tudjátok miért?
1-Anya és Apa vigyáznak rám (kicsi vagyok ezért ők visznek suliba boltba,és sosem hagynak magamra egyedül)
2-Én nem mondtam el a macskának semmit csak hallgattam amit kérdezett
Hát ezért nem félek!D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!